​Sådan finder du oplysninger om brugere

Ved hjælp af vores 'Find Bruger'-funktion kan virksomheder kontakte brugere for at bede om uddybende eller specifikke oplysninger om dem eller deres oplevelser. Det kan gøre det nemmere for virksomheder at identificere og løse problemer.

Hvorfor bruge funktionen?

Sommetider mangler virksomheder nogle få oplysninger fra brugere om deres anmeldelser. Virksomheder kan eksempelvis have spørgsmål om, hvem der skrev en anmeldelse, hvilken afdeling en bruger refererer til i sin anmeldelse, eller det kan være, at virksomheden ikke genkender brugeren.

Med funktionen 'Find Bruger' kan virksomheder komme i direkte kontakt med brugere, der har skrevet organiske anmeldelser*, for at finde ud af mere om dem eller deres oplevelse. De kan bede brugere, de ikke kan genkende, om oplysninger, der hjælper med at identificere dem.

Dermed kan virksomheder hurtigere og nemmere få detaljer uden at involvere Trustpilots compliance-team og uden at rapportere en anmeldelse. Anmeldelser forbliver online og synlige, mens virksomheder indsamler de nødvendige oplysninger.

Prøv 'Find Bruger' først

Virksomheder kan ikke rapportere organiske anmeldelser* ud fra årsagen "brugeren har ikke haft en reel købs- eller serviceoplevelse" uden at have benyttet 'Find Bruger' funktionen først. Men det er stadig muligt at vælge andre rapporteringsgrunde, hvis en anmeldelse er i strid med Trustpilots brugerretningslinjer.

Sådan finder du en bruger

1. Log ind på din virksomhedskonto (dette er muligt for virksomheder, der abonnerer på vores gratis eller betalte services).
  2. Klik på Brugeranmeldelser i venstre side og find anmeldelsen skrevet af den bruger, du gerne vil have flere oplysninger om. Hvis det er en organisk anmeldelse*, finder du funktionen 'Find Bruger' under anmeldelsen. Klik på Find Bruger.
  3. Hvis du ikke har brugt funkionen før, vil du blive guidet gennem processen. Du kan skrive en besked til brugeren og anmode om oplysninger, og så får du besked, når brugeren svarer. Klik på Fortsæt.
  4. Skriv en høflig besked til brugeren, hvor du angiver, hvilke oplysninger du har brug for. Det kan være et reference-, ordre- eller fakturanummer, kontaktoplysninger eller lignende. Bemærk, at det er op til brugeren, hvilke oplysninger vedkommende vil videregive, og at personen ikke har mulighed for at sende vedhæftede filer.
  5. Klik på Send anmodning, når du er færdig. Brugeren modtager en mail med din besked og har 5 dage til at svare. Vi sender en påmindelse efter 3 dage.
  6. Via din virksomhedskonto kan du se og følge, hvilke brugere der er blevet anmodet om oplysninger.
  7. Når brugere svarer, modtager du en mail. Når du har åbnet meddelelsen, vil du kunne se brugerens svar under vedkommendes anmeldelse på din virksomhedskonto. Hvis der går 5 dage, uden du har modtaget et svar, får du også besked om dette.
  8. Hvis brugere videregiver de anmodede oplysninger, bør det give dig en bedre idé om, hvem de er, og hvilken oplevelse de har haft med din virksomhed. Vi opfordrer dig til at bruge oplysningerne til at få bedre indsigt i din forretning og løse eventuelle problemer.

*Bemærk: Funktionen 'Find Bruger' gælder kun organiske anmeldelser, som er anmeldelser skrevet af brugere på deres eget initiativ, og gælder ikke som svar på en invitation fra en virksomhed via Trustpilots systemer (ved hjælp af vores gratis eller betalte services).