Sådan finder du oplysninger om en bruger

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Ved hjælp af vores 'Find bruger'-funktion kan du få flere oplysninger om en bruger og vedkommendes oplevelse med din virksomhed.

Hvornår kan du bruge funktionen?

Sommetider mangler du måske nogle få oplysninger om en bruger til for eksempel at finde vedkommende i dit kunderegister. Med funktionen Find bruger kan du spørge en bruger, der har skrevet en anmeldelse, efter flere oplysninger for at identificere og løse eventuelle problemer.

Hvilke oplysninger bliver brugeren spurgt efter?

Vi sender brugeren en standardmeddelelse om, at du har brug for flere oplysninger om vedkommende. Meddelelsen indeholder et link til en formular (se screenshottet nedenfor), hvor brugeren kan oplyse sin e-mailadresse, sit referencenummer, fulde navn og telefonnummer. De oplysninger, vedkommende vælger at videregive, bliver delt med din virksomhed.

Hvilket sprog er meddelelsen på?

Brugeren modtager en meddelelse på sit foretrukne sprog.

Sådan bruger du funktionen Find bruger

1. Log ind på din virksomhedskonto (dette er muligt, uanset om du betaler for at bruge Trustpilot eller ej).
  2. Klik på Anmeldelser > Serviceanmeldelser i venstre side, find en anmeldelse skrevet af den bruger, du gerne vil have flere oplysninger om, og klik på Find bruger.
  3. Derefter kan du læse, hvordan funktionen fungerer, og se den e-mail, vi sender til brugeren om, at du har brug for oplysninger til at identificere vedkommende og vedkommendes oplevelse. Du har desværre ikke mulighed for at ændre meddelelsen. Klik på Send anmodning.
  4. Brugeren har 3 dage til at besvare din anmodning.
  5. Via din virksomhedskonto kan du se og følge, hvilke brugere der er blevet anmodet om oplysninger.
  6. Når en bruger svarer, modtager du en mail. Når du har åbnet meddelelsen, vil du kunne se brugerens svar under vedkommendes anmeldelse på din virksomhedskonto. Hvis brugeren ikke svarer inden for 3 dage, får du også besked om det.
  7. Hvis en bruger videregiver de anmodede oplysninger, bør det give dig en bedre idé om, hvem vedkommende er, og hvilken oplevelse vedkommende har haft med din virksomhed. Vi opfordrer dig til at bruge oplysningerne til at få bedre indsigt i din forretning og løse eventuelle problemer.
  8. Hvis du ikke får et svar, kan du prøve at skrive et offentligt svar til anmeldelsen, hvis du ikke allerede har gjort det. At besvare en anmeldelse er en effektfuld måde at vise brugeren, at du gerne vil hjælpe, og samtidig vise alle andre, at du er interesseret i at løse problemer og forbedre din kundeservice. Find nyttige tips til at svare på anmeldelser, og læs om fordelene ved at besvare kritiske anmeldelser.
  9. Hvis brugeren ikke svarer på din anmodning, og du har grund til at tro, at vedkommende ikke har haft en reel oplevelse med din virksomhed, kan du rapportere anmeldelsen af den årsag.

Bemærk: Funktionen er ikke tilgængelig for anmeldelser, der er skrevet som svar på en invitation sendt via Trustpilots systemer.