​Hvad betyder "Bruger kontaktet"?

Hvis der står "Bruger kontaktet" oven over en anmeldelse, betyder det, at den anmeldte virksomhed har kontaktet brugeren, der har skrevet anmeldelsen, for at få mere at vide om vedkommendes oplevelse eller anmeldelse.

En virksomhed kan for eksempel bruge denne funktion til at komme i kontakt med en bruger, de ikke kan genkende. I så fald tilføjer vi "Bruger kontaktet" oven over anmeldelsen for at vise, at virksomheden har anmodet om flere oplysninger.

Hvorfor bliver nogle brugere kontaktet?

Ved hjælp af uddybende eller mere specifikke oplysninger kan virksomheder hurtigt identificere, forstå og løse eventuelle misforståelser.

Denne funktion er kun tilgængelig, hvis en bruger har skrevet en anmeldelse på Trustpilot på eget initiativ (en organisk anmeldelse*), og den anmeldte virksomhed har brug for flere oplysninger for at genkende eller få fat på kunden.

Hvorfor bør brugere dele oplysninger?

Ved at dele flere oplysninger om din anmeldelse eller oplevelse kan du hjælpe virksomhederne med at forbedre deres services og løse eventuelle problemer hurtigere og mere effektivt. Dermed kan du også sikre, at din anmeldelse forbliver online.

Selvom en virksomhed, du har anmeldt, bruger denne funktion, vil din anmeldelse stadig være synlig på deres profilside, mens de kontakter dig.

Hvordan fungerer funktionen?

Virksomheder, der abonnerer på vores gratis eller betalte services, kan via deres virksomhedskonto klikke på funktionen 'Find bruger' for at sende meddelelser til brugere. Det gør det muligt for dem at kontakte brugere, der har skrevet organiske anmeldelser*, direkte.

Hvis du bliver kontaktet af en virksomhed, du har anmeldt, modtager du en besked via den mailkonto, der er tilknyttet din brugerprofil på Trustpilot.

Den anmeldte virksomhed angiver, hvilke oplysninger om din anmeldelse eller oplevelse de kan bruge. De kan eksempelvis bede dig om et reference- eller ordrenummer eller kontaktoplysninger.

Det er helt op til dig, hvilke oplysninger de skal have, og du får 5 dage til at svare. Virksomheden bliver får besked, når du svarer, eller hvis der går 5 dage, uden de har modtaget et svar fra dig.

*Kun for organiske anmeldelser: Brugere kan kun blive kontaktet vedrørende organiske anmeldelser, der ikke er skrevet som svar på en anmeldelsesinvitation sendt via Trustpilots system (som en del af vores gratis eller betalte services).