Hvad betyder "Bruger kontaktet"?

Hvis der står "Bruger kontaktet" oven over en anmeldelse, betyder det, at den anmeldte virksomhed har kontaktet brugeren, der har skrevet anmeldelsen, for at få mere at vide om vedkommendes oplevelse eller anmeldelse.

En virksomhed kan for eksempel bruge denne funktion til at komme i kontakt med en bruger, de ikke kan genkende. I så fald tilføjer vi Bruger kontaktet oven over anmeldelsen for at angive, at virksomheden har anmodet om flere oplysninger via Trustpilot-platformen.

Hvorfor bliver nogle brugere kontaktet?

Ved at bede om uddybende eller mere specifikke oplysninger kan virksomheder hurtigt identificere, forstå og løse eventuelle misforståelser.

Denne funktion er tilgængelig, hvis en bruger har skrevet en anmeldelse på Trustpilot på eget initiativ (en organisk anmeldelse), eller hvis anmeldelsen er skrevet som svar på en invitation sendt via et andet system end Trustpilot,* og den anmeldte virksomhed har brug for flere oplysninger for at kunne identificere eller kontakte kunden.

Hvordan fungerer det?

Virksomheder, der abonnerer på vores gratis eller betalte services, kan via deres virksomhedskonto klikke på funktionen Find bruger for at sende meddelelser til brugere. Det gør det muligt at komme direkte i kontakt med brugere, der har skrevet anmeldelser.*

Hvis du bliver kontaktet af en virksomhed, du har anmeldt, modtager du en besked via den e-mailkonto, der er tilknyttet din brugerprofil på Trustpilot. Du vil kunne besvare beskeden, men vi deler ikke din e-mailadresse med den anmeldte virksomhed, og beskeder mellem dig og virksomheden bliver ikke offentliggjort på vores platform.

Den anmeldte virksomhed fortæller dig, hvad de skal bruge af oplysninger om din anmeldelse eller oplevelse. De kan eksempelvis bede om et reference- eller ordrenummer eller kontaktoplysninger.

Det er op til dig, hvilke oplysninger du vil give, og du får 5 dage til at svare. Virksomheden bliver underrettet, når du har svaret, eller hvis der går 5 dage, uden de har modtaget et svar fra dig.

Hvis du vælger ikke at svare eller ikke giver tilstrækkelige oplysninger, kan virksomheden rapportere din anmeldelse af denne årsag: "Brugeren har ikke haft en reel købs- eller serviceoplevelse." Din anmeldelse vil nu blive midlertidigt skjult, mens rapporteringen behandles.

Hvorfor bør brugere dele oplysninger?

Ved at dele flere oplysninger om din anmeldelse eller oplevelse kan du hjælpe virksomhederne med at forbedre deres services og løse eventuelle problemer hurtigere og mere effektivt. Dermed kan du også sikre, at din anmeldelse forbliver online.

Selvom en virksomhed, du har anmeldt, bruger denne funktion, vil din anmeldelse stadig være synlig på deres profilside, mens de kontakter dig.

*Gælder kun specifikke anmeldelser: Brugere kan kun kontaktes angående anmeldelser, som ikke er skrevet som svar på en invitation sendt via Trustpilots systemer (ved hjælp af vores gratis eller betalte services).