Hvad betyder "Bruger kontaktet"?

Hvis der står "Bruger kontaktet" oven over en anmeldelse, betyder det, at den anmeldte virksomhed har kontaktet brugeren, der har skrevet anmeldelsen, for at få mere at vide om vedkommende og vedkommendes oplevelse.

Hvorfor bliver nogle brugere kontaktet?

Sommetider mangler virksomheder nogle få oplysninger, hvis de for eksempel ikke kan finde en bruger i deres kunderegister. Ved at bede om mere specifikke oplysninger kan virksomheder hurtigt identificere, forstå og løse eventuelle problemer.

Hvordan fungerer det?

Hvis en virksomhed, du har anmeldt, mangler oplysninger om dig og din oplevelse, modtager du en besked via den e-mailkonto, der er tilknyttet din brugerprofil på Trustpilot. Du bliver bedt om at videregive flere oplysninger til virksomheden, såsom dit referencenummer eller ordrenummer eller dine kontaktoplysninger.

Bemærk: Vi deler ikke din e-mailadresse med den anmeldte virksomhed, og de oplysninger, du videregiver, bliver ikke offentliggjort på vores platform.

Det er op til dig, hvilke oplysninger du vil give, og du får 3 dage til at svare.

Hvis du vælger ikke at svare eller ikke giver tilstrækkelige oplysninger, kan virksomheden rapportere din anmeldelse af denne årsag: "Er ikke baseret på en reel oplevelse". Din anmeldelse vil nu blive midlertidigt skjult, mens rapporteringen behandles.

Bemærk: Brugere kan kun kontaktes angående anmeldelser, som ikke er skrevet som svar på en invitation sendt via Trustpilots systemer.