​Sådan bruger du TrustBoxe i single page applications (SPA)

Hvis du vil indlæse en TrustBox programmatisk i en single-page app, skal du:

• Kontrollere, at TrustBox-scriptet er sat ind i din app
  • Kontrollere, at HTML'en til TrustBoxen er sat ind i din app
  • Tilføje en henvisning til TrustBoxens HTML-element i JavaScript. Du kan for eksempel tilføje en brugerdefineret id-attribut på <div>:

<div id="trustbox" class="trustpilot-widget" [ lang liste af data-attributter...]> <a href="https://dk.trustpilot.com/review/example.com" target="_blank">Trustpilot</a> </div>

Derefter kan du kalde din henvisning følgende:

var trustbox = document.getElementById('trustbox');

Endelig skal du bruge funktionen window.Trustpilot.loadFromElement, som du får gennem TrustBox-scriptet, til at indlæse din TrustBox:

window.Trustpilot.loadFromElement(trustbox);