Sådan bruger du Trustpilots Image Generator til de sociale medier

Med vores Image Generator kan du kombinere citater fra dine anmeldelser med iøjnefaldende billeder og dele dem på de sociale medier.

Sådan kombinerer du et citat fra en anmeldelse med et passende billede

1. Vælg et citat fra en anmeldelse

Brug de blå markører til at markere den del af anmeldelsen, du gerne vil dele. Hvis du hellere vil bruge en anden anmeldelse, skal du klikke på Vælg en anden anmeldelse.

2. Vælg et baggrundsbillede

Du kan vælge mellem følgende tre muligheder til at fremhæve det valgte citat med dit foretrukne baggrundsbillede:

1. Vælg ét af Trustpilots standardbilleder
  2. Find et gratis billede blandt det store udvalg på Unsplash
  3. Upload dit eget baggrundsbillede

Klik på fanen Typografi for at justere billedstørrelsen, tekstfarven eller billedfilteret.

3. Download for at dele på de sociale medier

Klik på Download for at dele for at hente det genererede billede og derefter dele det på de sociale medier.