Image Generator til de sociale medier: Del din TrustScore eller citater fra dine anmeldelser stylet med billeder

Fremhæv nemt din virksomhed på de sociale medier. Med Image Generatoren kan du dele din TrustScore eller dine yndlingscitater fra dine anmeldelser og style dem med iøjnefaldende baggrundsbilleder.

Sådan deler du et citat fra en anmeldelse og et tilhørende billede

Tip: Du kan tilpasse billedet til dine behov ved f.eks. at tilføje filtre eller ændre tekstfarven. Du skal bare klikke på Typografi for at se de tilgængelige muligheder.

1. Start med at vælge et citat fra en anmeldelse: Brug de blå markører til at markere den del af anmeldelsen, du gerne vil dele. Hvis du hellere vil bruge en anden anmeldelse, skal du klikke på Vælg en anden anmeldelse.
  2. Derefter kan du style citatet med et billede: Du kan vælge mellem følgende tre muligheder til at fremhæve det valgte citat med dit foretrukne baggrundsbillede:
    1. Vælg ét af Trustpilots standardbilleder
    2. Søg i Unsplashs store udvalg af gratis billeder
    3. Upload dit eget baggrundsbillede
  3. Og til sidst dele det på de sociale medier: Klik på Del og download for at dele dit billede på de sociale medier. Bemærk: Hvis du vil dele et billede på Instagram, skal du vælge Instagram-ikonet under Billedstørrelse (du finder denne mulighed under Typografi), downloade billedet og derefter uploade det manuelt til din Instagram-konto.

Sådan deler du din TrustScore og et tilhørende billede

1. Start med at vælge Din virksomheds TrustScore under Billedtyper
  2. Derefter kan du style din TrustScore med et billede: Du kan vælge mellem følgende tre muligheder til at fremhæve din TrustScore med dit foretrukne baggrundsbillede:
    1. Vælg ét af Trustpilots standardbilleder
    2. Søg i Unsplashs store udvalg af gratis billeder
    3. Upload dit eget baggrundsbillede
  3. Og til sidst dele det på de sociale medier: Klik på Del og download for at dele det genererede billede på de sociale medier.

Del fra din Trustpilot-konto

Hvis du er logget ind på din virksomhedskonto og klikker på Del på en anmeldelse på Trustpilots hovedside, vil du kunne se valgmuligheden Brugerdefineret billede på rullemenuen.

Hvis du vælger denne mulighed, åbnes Image Generatoren. Teksten fra den anmeldelse, du klikkede Del på, vil være indsat som forslag til et citat, som du kombineret med et billede kan redigere og dele.