Style billeder med indhold fra anmeldelser og del dem på sociale medier

Med Image Generatoren kan du nemt og hurtigt dele indhold på de sociale medier. Find ud af, hvordan du udvælger citater fra din virksomheds favoritanmeldelser, kombinerer dem med smukke baggrundsbilleder og deler dem på de sociale medier.

Sådan deler du et billede med et citat fra en anmeldelse

Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > Image Generator.

1. Vælg et citat fra en anmeldelse: Brug de blå markører til at markere den del af anmeldelsen, du gerne vil dele, eller find en anden anmeldelse ved at klikke på Vælg en anden anmeldelse. Bemærk, at skriftstørrelsen justeres i forhold til den valgte tekstmængde.

2. Skræddersy citatet: Kombinér citatet fra anmeldelsen med dit foretrukne baggrundsbillede. Du har tre muligheder:

a) Vælg et af Trustpilots standardbilleder.

b) Søg i Unsplashs store udvalg af gratis billeder.

c) Upload dit eget baggrundsbillede.

Du kan nu udforske de muligheder, som er tilgængelige under Typografi. Du kan tilføje et filter på dit billede og eksperimentere med tekstfarven.

3. Del på de sociale medier: Klik på Del og download for at dele billedet på alle dine foretrukne sociale medier.

Sådan deler du din TrustScore på et billede

Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > Image Generator.

1. Vælg Din virksomheds TrustScore under Billedtyper.

2. Skræddersy dit TrustScore-billede: Kombinér din TrustScore med dit foretrukne baggrundsbillede. Du har tre muligheder:

a) Vælg et af Trustpilots standardbilleder.

b) Søg i Unsplashs store udvalg af gratis billeder.

c) Upload dit eget baggrundsbillede.

Du kan nu udforske de muligheder, som er tilgængelige under Typografi. Du kan tilføje et filter på dit billede og eksperimentere med tekstfarven.

3. Del på de sociale medier: Klik på Del og download for at dele billedet på alle dine foretrukne sociale medier.

Sådan deler du et billede på Instagram

Hvis du vil dele dit billede på Instagram, skal du downloade det fra Image Generatoren og manuelt uploade det til din Instagram-konto.