Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

​Oversigt over Trustpilots invitationsmetoder

Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Er du i tvivl om, hvordan du kan invitere dine kunder til at skrive anmeldelser? I denne artikel kan du få et overblik over vores invitationsmetoder.

Hvad forstås ved invitationer?

Trustpilot tilbyder en række forskellige måder at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse på.

Du kan invitere dem manuelt, automatisk eller via vores andre invitationsmetoder, som du kan læse om her.

Manuelle invitationer

Trustpilots manuelle invitationer er hurtige og nemme at bruge, og opsætningen kræver ikke teknisk viden.

Du kan sende manuelle anmeldelsesinvitationer til dine kunder på fire måder:

Når en kunde skriver en anmeldelse efter at have modtaget en manuel anmeldelsesinvitation, vil anmeldelsen blive markeret som "Inviteret" på Trustpilot.

Automatiske invitationer

Når en kunde skriver en anmeldelse efter at have modtaget en automatisk anmeldelsesinvitation, vil anmeldelsen blive markeret som "Verificeret" på Trustpilot.

Automatisk Feedback Service (AFS)

Trustpilots Automatiske Feedback Service (AFS) er den nemmeste måde at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse på. AFS sender automatisk en anmeldelsesinvitation, når en kunde har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse med din virksomhed. AFS kan indstilles til at sende både service- og produktanmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Trustpilots e-commerce-integrationer

Du kan forbinde din virksomhedskonto på Trustpilot med din e-commerce-platform. Vores integrationer kommunikerer direkte med din platform og sender automatisk invitationer efter hver ordre. Du kan invitere dine kunder til at skrive en serviceanmeldelse, produktanmeldelse eller begge dele på én gang.

Customer API

Hvis du vil have mere indflydelse på dine invitationer, kan du bruge vores customer API. Med API'et kan du oprette dine egne invitationer, som Trustpilot sender på dine vegne, eller generere et invitationslink, som du selv sender til dine kunder.

Unikke links

Et unikt link er til virksomheder, der ønsker at styre hele invitationsprocessen med interne værktøjer. Med et unikt link bliver dine kunder inviteret til at skrive en anmeldelse uden at skulle logge ind på Trustpilot. Hvert link er unikt for en specifik interaktion mellem kunde og virksomhed. Når du har genereret URL'et på din egen server, kan du bruge det hvor som helst. Trustpilot modtager først dine kunders data, når de klikker på linket og skriver en anmeldelse.

Andre invitationsservices

Business Generated Links

Et Business Generated Link er til virksomheder, der ønsker at styre hele processen fra invitation til anmeldelse med interne værktøjer. Med et Business Generated Link bliver dine kunder inviteret til at skrive en anmeldelse uden at skulle logge ind på Trustpilot. Du skal blot generere et unikt invitationslink på din egen server for hver ordre og integrere linket i den e-mail, du sender til dine kunder. Alle data er krypteret, indtil dine kunder accepterer Trustpilots vilkår og betingelser og klikker på linket for at skrive en anmeldelse. Business Generated Links er et godt valg for virksomheder, som foretrækker ikke at dele personoplysninger med Trustpilot af databeskyttelsesårsager.

Simple invitationer

Simple invitationer er for virksomheder, som ønsker at invitere deres kunder til at skrive anmeldelser via deres eget e-mailsystem. De er hurtige og nemme at bruge, og opsætningen kræver ikke teknisk viden.

Bemærk: Nogle af disse invitationsmetoder er kun tilgængelige for virksomheder, der bruger Trustpilots betalte services.

Læs også artiklen 5 gode tips til at optimere dine anmeldelsesinvitationer.