​Oversigt over Trustpilots invitationsmetoder

Er du i tvivl om, hvordan du kan invitere dine kunder til at skrive anmeldelser? Trustpilot har et bredt udvalg af invitationsværktøjer til din virksomheds behov, processer og retningslinjer.

Vi har to grundlæggende metoder, du kan bruge til at invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed: manuelle og automatiske invitationer. I denne artikel kan du få et overblik over de forskellige invitationsmetoder.

Manuelle invitationer

Hvis du er ny på Trustpilot, kan du hurtigt og nemt komme i gang med at invitere tidligere kunder til at skrive en anmeldelse med vores manuelle invitationer, da opsætningen ikke kræver teknisk viden.

Du kan invitere dine kunder manuelt på fire forskellige måder, som du finder på din virksomhedskonto under Få anmeldelser:

Automatisk Feedback Service

Trustpilots Automatiske Feedback Service (AFS) er den nemmeste måde at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse. AFS sender en anmeldelsesinvitation, når en kunde har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse. Og så er denne metode kompatibel med de fleste platforme, da AFS-invitationer trigges af e-mails (og ikke et API).

For at implementere AFS skal du konfigurere din webshop eller dit e-mailsystem til at sætte Trustpilot bcc på din ordre- eller leveringsbekræftelse. Når vi modtager en kopi af e-mailen, trigges en invitationsmail, som sendes til din kunde efter et bestemt antal dage.

Trustpilots eCommerce-integrationer

Du kan forbinde din Trustpilot-konto med din eCommerce-platform ved hjælp af vores eCommerce-integrationer. Integrationerne kommunikerer direkte med din platform og opretter automatisk invitationer efter hver ordre. Du kan invitere dine kunder til at skrive en serviceanmeldelse eller både en service- og en produktanmeldelse.

Trustpilots eCommerce-integrationer omfatter:

Tip: Hvis du er i tvivl om, hvilken eCommerce-platform du bruger, kan dette værktøj hjælpe dig.

Customer API

Hvis du vil have mere indflydelse på dine invitationer, kan du bruge vores customer API. Det er den mest effektive og fleksible måde at generere invitationer på. Med API'et kan du oprette dine egne invitationer, som Trustpilot sender på dine vegne, eller generere et invitationslink, som du selv sender til dine kunder.

Unikt link

Det unikke link er et invitationslink til at skrive en serviceanmeldelse. Når du har genereret URL'et, kan du bruge det hvor som helst, f.eks. som en integreret formular på dit website eller som et link i en opfølgningsmail til dine kunder. Det er helt op til dig.

Da din virksomhed genererer det unikke link, behøver du ikke dele dine kundeoplysninger med Trustpilot. Vi modtager kun kundernes data, når de klikker på linket og skriver en anmeldelse.

Business Generated Links

Du kan bruge Business Generated Links til både service- og produktanmeldelser. Du genererer et unikt invitationslink for hver ordre og integrerer linket i den e-mail, du sender til dine kunder.

Business Generated Links er et godt valg for virksomheder, som af databeskyttelsesårsager foretrækker selv at sende anmeldelsesinvitationer til kunderne fremfor at dele deres personoplysninger med Trustpilot.

Bemærk: Nogle af disse invitationsmetoder er kun tilgængelige for virksomheder, der bruger Trustpilots betalte services.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.