​Simple invitationer

Inviter dine kunder til at skrive en anmeldelse med din egen e-mailtjeneste.

Det eneste, du skal gøre, er at kopiere linket under Simple invitationer og indsætte det i de e-mails, du sender til dine kunder.

Når dine kunder klikker på linket, bliver de sendt videre til din virksomheds anmeldelsesformular på Trustpilot.

Vær opmærksom på, at dine kunder bliver nødt til at logge ind på Trustpilot eller oprette en konto for at skrive en anmeldelse.

Fortæl os, om du aktivt inviterer kunder, ved at sætte kryds i boksen og trykke på Gem indstillinger

Du bør på samme måde informere vores community, hvis du tilbyder dine kunder incitamenter til at skrive anmeldelser. Du kan informere vores Compliance Team via e-mail, og så sørger vi for, at informationen bliver lagt på din virksomheds profilside.

Invitationer oprettes forskelligt

Hvis du gerne vil øge antallet af anmeldelser på din Trustpilot-profil, er vejen frem at invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. Men hvis du vil opnå Google Seller Ratings, skal du være opmærksom på, at anmeldelser, der er skrevet i forbindelse med simple invitationer, ikke betragtes som verificerede anmeldelser og derfor ikke tæller med i Googles beregninger.

For at sikre at dine anmeldelser tæller med i dine Google Seller Ratings, skal du bruge en af vores automatiske invitationsservices, såsom vores Automatisk Feedback Service (AFS).

Du kan læse mere om, hvorfor du bør overveje at sende invitationer ud, på vores blog.