Simple invitationer

Hvis du vil invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse via din egen e-mailtjeneste, skal du blot kopiere det relevante link fra din virksomhedskonto og indsætte det i dine kundemails.

Når dine kunder klikker på linket, bliver de sendt til din virksomheds anmeldelsesformular på Trustpilot. Med simple invitationer kan du hurtigt og enkelt komme i gang med at invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed.

Bemærk: Dine kunder skal først logge ind eller oprette en brugerkonto på Trustpilot for at offentliggøre en anmeldelse.

Sådan sender du en simpel invitation

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indsaml anmeldelser > Invitér kunder, og klik på Simpel invitation under Flere muligheder.
  2. Klik på Kopiér link for at kopiere invitationslinket på siden Simple invitationer, og indsæt derefter linket i dine invitationer.
  3. Markér feltet ud for Ja, jeg inviterer aktivt mine kunder til at skrive en anmeldelse, og klik på Gem indstillinger, så det fremgår af din virksomhedsprofil, at du indsamler anmeldelser.

Forskellige invitationer, forskellige muligheder

En god måde at øge antallet af anmeldelser på din virksomhedsprofil er at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse. Du skal dog være opmærksom på, at anmeldelser, der er skrevet som svar på en simpel invitation, ikke kvalificerer sig til Google Seller Ratings, da Google ikke betragter dem som verificerede anmeldelser.

Hvis du vil sikre dig, at dine anmeldelser tæller med i dine Google Seller Ratings, skal du bruge en af vores verificerede invitationsmetoder, såsom vores Automatisk Feedback Service (AFS).