​Sådan sender du en simpel invitation

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Med simple invitationer kan du hurtigt og enkelt invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed. Via din egen e-mail sender du dine kunder et link, som dirigerer dem direkte til din virksomhedsprofil på Trustpilot, hvor de kan skrive en anmeldelse af din virksomhed.

Sådan gør du

1. Gå til din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder. Klik på Simpel invitation under Flere muligheder.

1. Klik på Kopiér link, og indsæt derefter linket i dine invitationer.

Bemærk

Når en kunde skriver en anmeldelse efter at have modtaget en simpel invitation, vil anmeldelsen blive markeret som "Inviteret" på Trustpilot. Du skal dog være opmærksom på, at de anmeldelser, du får ved at bruge simple invitationer, ikke betragtes som verificerede anmeldelser, og derfor kvalificerer de sig ikke til Google Seller Ratings. Du kan læse mere om vores anmeldelsesmarkeringer, og hvad de betyder, her

Hvis du vil sikre dig, at dine anmeldelser tæller med i Google Seller Ratings, skal du bruge en af vores verificerede invitationsmetoder, såsom vores Automatiske Feedback Service (AFS).