​Trustpilots ordliste

Du er muligvis ikke bekendt med al Trustpilots terminologi, og den er ikke nødvendigvis indlysende, når du lige er kommet i gang. Derfor får du her en kort beskrivelse af nogle af vores mest brugte termer.

Hver term linker til en artikel – du skal blot klikke på den, du gerne vil vide mere om.

Afsenderoplysninger

For at konfigurere Automatisk Feedback Service skal du indtaste afsenderoplysningerne. Du skal udfylde afsendernavn og afsenders e-mailadresse, som vises i dine kunders indbakker, når de modtager dine invitationsmails, og vil sikre, at dine e-mails ikke havner under spam.

API'er

Application Programming Interface er et sæt rutiner, protokoller og værktøjer til opbygning af software-applikationer. En API angiver, hvordan softwarekomponenter skal interagere, så opgaverne bliver automatiserede, uden det kræver noget af brugeren. Med API'er kan du inkorporere Trustpilots invitations- og svarproces i dit CRM-system eller din e-mailklient for at tilføje sikkerheds- og brugerindstillingerne fra dit nuværende system.

Automatisk Feedback Service

Automatisk Feedback Service eller AFS er en af Trustpilots invitationsmetoder. Når AFS er konfigureret med din webshop eller dit e-mailsystem, sender værktøjet en e-mail til dine kunder og inviterer dem til at skrive en anmeldelse på Trustpilot af deres købs- eller serviceoplevelse.

Business Generated Links

Business Generated Links er en af Trustpilots invitationsmetoder og er primært designet til virksomheder, der vægter databeskyttelse højt og ikke har tilladelse til at dele deres kunders persondata med tredjeparter. Sundhedsorganisationer og finansvirksomheder bruger ofte denne metode til at invitere deres kunder.

Compliance-team

Trustpilots compliance-team er en del af en større enhed kaldet Trust & Transparency. Vores compliance-team har til opgave at sikre tilliden til vores community ved at beskytte Trustpilot mod falske anmeldelser eller anden misbrug. Og derudover hjælper de brugere og virksomheder med at følge vores retningslinjer.

Dashboard

Dashboardet er en destinationsside, som virksomhedsbrugere sendes til, når de logger ind på deres virksomhedskonto. Det består af to dele: statistikker, der viser, hvordan din virksomhed klarer sig, og en oversigt med gode råd til, hvad du skal gøre for at indsamle, håndtere og dele dine anmeldelser.

Facebook like-boks

Facebook like-boksen er en funktion, der kan tilføjes til en virksomheds profilside og er designet til at øge kundernes tillid.

Flere anmeldelser

Dine tilbagevendende kunder kan skrive flere anmeldelser af din virksomhed, så de kan anmelde hver købs- eller serviceoplevelse, de har haft.

Garantiboks

Garantiboksen er en funktion, der kan tilføjes til en virksomheds profilside. Den er designet til at fremhæve en tjeneste, som en virksomhed kan tilbyde.

Google Seller Ratings

Google Seller Ratings er en automatisk annonceudvidelse, der viser annoncører med høje bedømmelser. Google samler sælgerbedømmelser fra pålidelige kilder, der indsamler anmeldelser af virksomheder.

Integreret anmeldelsesformular

Den integrerede anmeldelsesformular gør det muligt for kunder at skrive anmeldelser på Trustpilot direkte fra en virksomheds website. Denne formular er specialdesignet til at blive integreret i check out-flowet på en virksomheds webside.

Invitationshistorik

Hvis du mangler et overblik over de invitationer, der er blevet sendt til dine kunder, kan du finde din virksomheds invitationshistorik inde på din virksomhedskonto under Invitationer.

Kategori-badge

Et kategori-badge viser en virksomheds placering i en bestemt kategori.

Manuelle invitationer

Manuelle invitationer er en metode, som omfatter manuel indtastning af kundedata, uploading af en fil med kundedata eller kopiering og indsætning af data.

Marketingmateriale

Inde på din virksomhedskonto kan du også finde vores marketingmateriale, deriblandt brandmateriale, som virksomheder kan vise på deres websites, skabeloner, som kan deles på de sociale medier, samt materiale til offline-markedsføring. Det er her, du finder Trustpilots stjerner, logoer, ikoner og klistermærker.

Optimeret invitationsskabelon

Den optimerede invitationsskabelon er Trustpilots færdige e-mailskabelon. Vi har afprøvet og testet forskellige designs for at finde frem til det, der er mest effektivt at indsamle anmeldelser med. Det er den invitation, dine kunder modtager via mail til at anmelde dine tjenester. Den kan tilpasses til dit brand eller sendes uændret.

Organiske anmeldelser

Vi definerer organiske anmeldelser som anmeldelser, der er skrevet af kunder på deres eget initiativ og uden, at de har modtaget en invitation fra en virksomhed.

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser gør det muligt for kunder at anmelde de produkter, de har købt, så andre forbrugere kan læse dem, før de træffer en købsbeslutning. De implementeres direkte på din produktside.

Promotionboks

Promotionboksen er en funktion, der kan tilføjes til en virksomheds profilside. Den er designet til at øge kundernes bevidsthed om din virksomheds brand og kundeservice.

Referencenummer

Referencenummeret er det nummer, en virksomhed bruger til at identificere specifikke transaktioner i deres database. Nogle virksomheder identificerer for eksempel transaktioner ved hjælp af et ordre-ID, kunde-ID eller reservationsnummer. En bruger kan blive bedt om at oplyse et referencenummer, når de skriver en anmeldelse.

Rich Snippets

Rich Snippets er struktureret datamarkup, som websites kan tilføje til deres eksisterende HTML-koder for at gøre det nemmere for søgemaskinerne at læse oplysningerne på hver webside.

Simple invitationer

Simple invitationer er en invitationsmetode, hvor du inviterer dine kunder til at skrive en anmeldelse på Trustpilot ved hjælp af dit eget e-mailsystem. Du skal blot kopiere linket, som du finder under Simple invitationer på din virksomhedskonto, og indsætte det i dine kundemails.

Skabelon-editor

Skabelon-editoren er et værktøj, der gør det muligt for virksomheder at oprette en anmeldelsesinvitation, som kan sendes til kunder. Du finder værktøjet på din virksomhedskonto under Invitationer.

SPF record

En SPF record (Sender Policy Framework record) minder om en DNS-post, der identificerer, hvilke mailservere der kan sende e-mails fra dit domæne. Det forhindrer spammere i at sende uautoriserede e-mails fra dit website og sikrer, at dine kunder ikke modtager spam med din virksomhed som afsender.

Supportcenter

Trustpilots supportcenter er et website med nyttige oplysninger om Trustpilot. Virksomheder og brugere kan finde instruktioner og nyttige artikler om vores produkter, platform, processer og retningslinjer. Al indholdet på vores supportcenter er tilgængeligt på 7 sprog.

Tagging af anmeldelser

Tagging af anmeldelser er en Trustpilot-funktion, du kan bruge til at kategorisere eller tagge anmeldelser, der relaterer til vigtige aspekter af din virksomhed. Når en anmeldelse er tagget, kan du nemt analysere på, hvordan din virksomhed klarer sig inden for forskellige segmenter, og få et overblik over, hvilke emner der går igen i anmeldelserne.

TrustBox

TrustBoxe er widgets, der kan integreres på dit website, så du kan vise dine seneste anmeldelser, din TrustScore og stjernebedømmelse.

TrustBox Signature

TrustBox Signature kan integreres i din e-mailsignatur, så du kan fremhæve din nuværende TrustScore i alle de e-mails, du sender.

Trustpilot Labs

Trustpilot Labs er en eksperimentel platform, der giver Trustpilots kunder gratis adgang til vores nye prototyper.

TrustScore

Din TrustScore er et udtryk for din kundetilfredshed baseret på de anmeldelser, du indsamler på Trustpilot. Formlen, der bruges til at udregne TrustScoren, bruger et Bayesiansk gennemsnit og tager mange faktorer i betragtning såsom antal anmeldelser, hvornår anmeldelserne blev skrevet, og hver anmeldelses stjernebedømmelse.

Virksomhedskonto

Virksomhedskontoen refererer til en virksomheds Trustpilot-konto, som kan tilgås ved at logge ind her.

Unikke links

Et unikt link er en af vores invitationsmetoder. Ved hjælp af linket kan kunder skrive en anmeldelse uden at logge ind på Trustpilot. Hvert unikt link bliver oprettet og gemt på din virksomheds server. Denne metode anvendes ofte, når kundeoplysninger er fortrolige og ikke kan deles med Trustpilot.

Bemærk: Nogle af disse tjenester er kun tilgængelige for virksomheder, der bruger Trustpilots betalte tjenester.