​Trustpilots ordliste

I denne artikel får du en kort introduktion til nogle af vores mest brugte begreber, som er nyttige at kende.

Under hvert begreb linker vi til en anden artikel med en mere dybdegående forklaring om emnet.

Bemærk: Nogle af disse services er kun tilgængelige for virksomheder med en betalt Trustpilot-pakke.

A

Afsenderoplysninger

Afsenderoplysninger er nødvendige for at opsætte en automatiseret invitationsproces (såsom Automatisk Feedback Service). Du skal angive afsendernavn og afsenders e-mailadresse, som vises i dine kunders indbakker, når de modtager dine invitationsmails, og vil sikre, at dine invitationer ikke havner under spam.

API'er

Application Programming Interface er et sæt rutiner, protokoller og værktøjer til opbygning af software-applikationer. En API angiver, hvordan softwarekomponenter skal interagere, så opgaverne bliver automatiserede, uden det kræver noget af brugeren. Med API'er kan du inkorporere Trustpilots invitations- og svarproces i dit CRM-system eller din e-mailklient for at tilføje sikkerheds- og brugerindstillingerne fra dit nuværende system.

Automatisk Feedback Service

Automatisk Feedback Service (AFS) er en af Trustpilots invitationsmetoder. AFS sender automatisk e-mails til dine kunder med en invitation til at anmelde din virksomhed, efter de har haft en købs- eller serviceoplevelse.

B

Service anmeldelser

En service anmeldelse er en anmeldelse, som en kunde har skrevet om din virksomhed. Den beskriver en specifik købs- eller serviceoplevelse, som kunden har haft. En service anmeldelse består af en stjernebedømmelse, anmeldelsesteksten, en titel og evt. et referencenummer.

Business Generated Links

Business Generated Links er en invitationsmetode for virksomheder, der vælger ikke at dele deres kunders personoplysninger med tredjeparter. Denne metode bruges ofte af sundhedsorganisationer og finansvirksomheder.

C

Compliance-team

Trustpilots compliance-team er en del af en større enhed inden for Trustpilot kaldet Trust & Transparency. Vores compliance-team beskytter Trustpilot mod falske anmeldelser eller anden form for misbrug. Derudover hjælper de med at sikre, at brugere og virksomheder følger vores retningslinjer.

D

Dashboard

Dashboardet er den destinationsside, du sendes til, når du logger ind på din virksomhedskonto. Den viser en oversigt over din bedømmelse og dine seneste anmeldelser samt oplysninger om din invitationsstatus, dine anmeldelser og din brug af TrustBoxe.

Det unikke link

Det unikke link er en af Trustpilots invitationsmetoder. Det er et kodet link, der indeholder kundens navn, e-mailadresse og referencenummer. Virksomheden sender linket direkte til kunderne uden at involvere Trustpilot i processen.

F

Facebook like-boks

Facebook like-boksen er en funktion, der kan tilføjes til en virksomheds profilside og er designet til at øge kundernes tillid.

Flere anmeldelser

Dine tilbagevendende kunder kan skrive flere anmeldelser af din virksomhed, så de kan anmelde hver købs- eller serviceoplevelse, de har haft.

G

Garantiboks

Garantiboksen er en funktion, der kan tilføjes til en virksomheds profilside. Den er designet til at fremhæve en service, der tilbydes af virksomheden.

Google Seller Ratings

Google Seller Ratings er en automatisk annonceudvidelse, der viser annoncører med høje bedømmelser. Google samler sælgerbedømmelser fra pålidelige kilder – inklusive Trustpilot – der indsamler anmeldelser af virksomheder.

I

Image Generator

Image Generatoren er en Trustpilot-udvidelse, som gør det muligt at kombinere citater fra anmeldelser med flotte baggrundsbilleder og dele dem på de sociale medier.

Integreret anmeldelsesformular

Den integrerede anmeldelsesformular er specialdesignet til at blive integreret i check out-flowet på en virksomheds webside og gør det muligt for kunder at skrive anmeldelser på Trustpilot direkte fra en virksomheds website.

Invitationshistorik

Hvis du mangler et overblik over de invitationer, der tidligere er blevet sendt til dine kunder, kan du finde din virksomheds invitationshistorik inde på din virksomhedskonto under Få anmeldelser.

M

Manuelle invitationer

Manuelle invitationer er en metode, som omfatter manuel indtastning af kundedata, uploading af en fil med kundedata eller kopiering og indsætning af data.

Marketingmateriale

Vores marketingmateriale inkluderer brandmateriale såsom Trustpilots logoer og klistermærker, som virksomheder kan vise på deres websites. Du kan også finde skabeloner, som kan deles på de sociale medier, og materiale til offline-markedsføring.

O

Optimeret invitationsskabelon

Den optimerede invitationsskabelon er Trustpilots færdige invitationsskabelon. Vi forbedrer løbende skabelonen for at sikre, at den er så effektiv som muligt, og du kan tilpasse den til dit brand eller sende den, som den er.

Organiske anmeldelser

Organiske anmeldelser er anmeldelser, der er skrevet af kunder på deres eget initiativ, og uden at de har modtaget en invitation fra en virksomhed.

P

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser gør det muligt for kunder at anmelde de produkter, de har købt. De vises som regel ved siden af et produkt i en webshop, så kunder kan læse dem, før de træffer en købsbeslutning.

Promotionboks

Promotionboksen er en funktion, du kan tilføje til din virksomheds Trustpilot-profil. Den er designet til at øge kundernes bevidsthed om din virksomheds brand og kundeservice.

R

Referencenummer

Referencenummeret er det nummer, en virksomhed bruger til at identificere specifikke transaktioner i deres database. Nogle virksomheder identificerer f.eks. transaktioner ved hjælp af et ordre- eller reservationsnummer. For at hjælpe virksomheden med at identificere en ordre kan brugerne blive bedt om at angive et valgfrit referencenummer, når de skriver en anmeldelse.

Rich Snippets

Rich Snippets er struktureret datamarkup, som websites kan tilføje til deres eksisterende HTML-koder for at gøre det nemmere for søgemaskinerne at læse oplysningerne på hver webside.

S

Simple invitationer

Simple invitationer er en invitationsmetode, hvor du inviterer dine kunder til at skrive en anmeldelse på Trustpilot ved hjælp af dit eget e-mailsystem. Kopiér linket under Få anmeldelser på din virksomhedskonto, og indsæt det i de e-mails, du sender til dine kunder. Bemærk, at anmeldelser indsamlet på denne måde ikke automatisk vises som verificerede anmeldelser på Trustpilot.

Skabelon-editor

Skabelon-editoren gør det muligt for virksomheder at oprette og redigere de invitationsskabeloner, som sendes til kunder. Du finder den på din virksomhedskonto under Få anmeldelser.

SPF record

En SPF record (Sender Policy Framework record) minder om en DNS-post, der identificerer, hvilke mailservere der kan sende e-mails fra dit domæne. Det forhindrer spammere i at sende uautoriserede e-mails fra dit website og sikrer, at dine kunder ikke modtager spam med din virksomhed som afsender.

Supportcenter

Supportcentret er en vigtig side med dokumentation og viden om Trustpilot. Virksomheder og brugere kan her finde instruktioner og nyttige artikler om vores produkter, platform, processer og retningslinjer.

T

Tagging af anmeldelser

Tagging af anmeldelser er en Trustpilot-funktion, du kan bruge til at tagge anmeldelser efter de segmenter eller aspekter af din virksomhed, som du vil tracke. Når en anmeldelse er tagget, kan du nemt analysere, hvordan din virksomhed klarer sig inden for forskellige segmenter, og tracke dem hver for sig.

TrustBox

TrustBoxe er widgets, du kan integrere på dit website, så du kan vise dine seneste anmeldelser, din TrustScore og stjernebedømmelse.

TrustBox Optimizer

TrustBox Optimizeren er et værktøj til konverteringsoptimering, som er indbygget i alle TrustBoxe. Den kører splittests for at tracke din konverteringsrate og finde ud af, hvilken TrustBox der klarer sig bedst på dit website.

TrustBox Signature

Med TrustBox Signature kan du integrere din TrustScore og stjernebedømmelse i din e-mailsignatur.

Trustpilot Labs

Trustpilot Labs er en eksperimentel del af vores platform, der giver Trustpilots kunder gratis adgang til vores nye prototyper.

TrustScore

Din TrustScore er et udtryk for kundetilfredshed baseret på de brugeranmeldelser, en virksomhed indsamler på Trustpilot. Formlen, der bruges til at udregne TrustScoren, bruger et Bayesiansk gennemsnit og tager mange faktorer i betragtning såsom antal anmeldelser, hvornår anmeldelserne blev skrevet og hver anmeldelses stjernebedømmelse.

V

Virksomhedskonto

Virksomhedskontoen refererer til en virksomheds Trustpilot-konto, som kan tilgås ved at logge ind her.