Sådan tilføjer du TrustBox Newsletter til dine e-mailkampagner

Convert-tilkøbet byder på vores store bibliotek med TrustBoxe til serviceanmeldelser, der kan øge konverteringerne på dit website.

Få tilkøbet

Med vores specialdesignede e-mail-widget kan du dele dine anmeldelser og din TrustScore med dine kunder i alle udgående nyhedsbreve.

TrustBox Newsletter er en dynamisk widget, der gør det nemt at fremvise dine stjerner og anmeldelser i dine e-mailmarketingkampagner.

Du kan vælge mellem tre forskellige varianter:

• En, der viser din stjernebedømmelse og antal anmeldelser.
  • En, der viser din TrustScore, din stjernebedømmelse og antal anmeldelser.
  • En, der viser anmeldelser, din TrustScore og antal anmeldelser. Du skal muligvis opgradere din pakke for at få adgang til denne variant.

Sådan tilføjer du en TrustBox Newsletter-widget

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > E-mail-widgets > TrustBox Newsletter.
  2. Vælg den variant, du vil tilføje til dine nyhedsbreve, under Design og layout.

Vælg anmeldelser til din TrustBox

Hvis du har valgt den variant, der viser anmeldelser, kan du nemt udvælge de anmeldelser, der skal vises i din TrustBox Newsletter-widget.

1. Angiv, hvilken type anmeldelser du gerne vil vise, under Indstillinger.
  2. Hvis du har flere lokationer på Trustpilot, kan du filtrere din widgets anmeldelser efter lokation eller vælge Alle lokationer for at vise alle dine anmeldelser.
  3. Du kan vælge enten at vise dine Seneste anmeldelser eller Udvalgte anmeldelser, som du kan filtrere efter stjernebedømmelse eller tag.

Sådan konfigurerer du din TrustBox Newsletter-widget

Når du har valgt en variant, skal den konfigureres.

Hvis du har valgt en variant, der viser din stjernebedømmelse og TrustScore, skal du under Indstillinger vælge:

• Et farvetema: Vælg mellem en lys og en mørk TrustBox.
  • Et sprog: Vælg et sprog fra rullemenuen.

Hvis du har valgt den variant, der viser anmeldelser, kan du også konfigurere:

• TrustBoxens højde og bredde: TrustBox Newsletter er som standard tilgængelig i et layout med enkeltkolonne (520 x 180 px) og med dobbeltkolonne (260 x 170 px). Du kan tilpasse TrustBoxens højde og bredde, men bemærk, at vi ikke understøtter størrelser under (210 x 170 px) og over (1800 x 600 px).
  • Skriftstørrelsen: Vælg mellem to skriftstørrelser.

Sådan tilføjer du din TrustBox Newsletter-widget til din e-mailskabelon

Når du har færdigkonfigureret din TrustBox Newsletter-widget, skal du tilføje den til din e-mailskabelon.

1. Klik på Hent kode under forhåndsvisningen.
  2. Kopiér HTML-koden, indsæt den i din e-mailskabelons HTML-editor, og gem dine ændringer.

Vi anbefaler, at du tester dit nyhedsbrev, før du sender det til dine kunder.

Bruger du Mailchimp til at sende dine e-mailkampagner ud? I deres artikel om at bruge kodestykker i Mailchimp finder du flere oplysninger om emnet.