Sådan tilføjer du TrustBox Newsletter til dine e-mailkampagner

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Med vores specialdesignede TrustBox kan du dele dine anmeldelser og din TrustScore med dine kunder i alle udgående nyhedsbreve.

TrustBox Newsletter er en dynamisk TrustBox, der gør det nemt at fremhæve dine stjerner og anmeldelser i dine e-mailmarketingkampagner.

Du kan vælge mellem tre forskellige varianter:

• En, der viser din stjernebedømmelse og antal anmeldelser.
  • En, der viser din TrustScore, din stjernebedømmelse og antal anmeldelser.
  • En, der viser anmeldelser, din TrustScore og antal anmeldelser. Denne TrustBox er kun tilgængelig for kunder, der betaler for vores Pro- eller Enterprise-pakke.

Sådan tilføjer du TrustBox Newsletter

1. Log ind på din Trustpilot-virksomhedskonto, og gå til Integrationer > TrustBox Newsletter. Klik på Få TrustBox Newsletter.
  2. Vælg den TrustBox-variant, du vil tilføje til dine nyhedsbreve, under Design og layout.

Vælg anmeldelser til din TrustBox

Hvis du har valgt den variant, der viser anmeldelser, kan du nemt udvælge, hvilke anmeldelser der skal vises i TrustBox Newsletter.

1. Under Indstillinger skal du vælge de anmeldelser, du vil have vist.
  2. Vælg Seneste anmeldelser, hvis du vil vise dine nyeste anmeldelser eller Valgte anmeldelser, hvis du vil vise bestemte anmeldelser. Hvis du viser bestemte anmeldelser, kan du filtrere dem efter stjernebedømmelse eller tag.
    • Filtrér efter stjernebedømmelse – Vælg anmeldelser efter stjernebedømmelse, så TrustBoxen viser de seneste anmeldelser, der matcher dine kriterier.
    • Filtrér efter tag – På samme måde som Targeted TrustBoxe kan du bruge taggede anmeldelser til at tilpasse dem, der vises i en given kampagne, og sikre, at de passer ind i e-mailens kontekst. F.eks. kan en virksomhed, der reklamerer for sin leveringsservice, vælge kun at vise anmeldelser, som er tagget med relevante ord som "altid til tiden", "pålidelig" eller "hurtig levering".

Sådan konfigurerer du TrustBox Newsletter

Når du har valgt en TrustBox, skal den konfigureres.

For de TrustBoxe, der viser din stjernebedømmelse og din TrustScore, kan du under Indstillinger vælge:

• Et farvetema – Vælg mellem en lys og en mørk TrustBox.
  • Et sprog – Vælg et sprog fra rullemenuen.

For de TrustBoxe, der viser anmeldelser, kan du også konfigurere:

• TrustBoxens højde og bredde – TrustBox Newsletter er som standard tilgængelig i et layout med enkeltkolonne (520 x 180 px) og med dobbeltkolonne (260 x 170 px). Du kan tilpasse TrustBoxens højde og bredde, men bemærk, at vi ikke understøtter størrelser under (210 x 170 px) og over (1800 x 600 px).
  • Skriftstørrelsen – Vælg mellem to skriftstørrelser.

Sådan tilføjer du TrustBox Newsletter til din e-mailskabelon

Når du har færdigkonfigureret TrustBox Newsletter, skal du tilføje den til din e-mailskabelon.

1. Klik på Hent kode under forhåndsvisningen.
  2. Kopiér HTML-koden, indsæt den i din e-mailskabelons HTML-editor, og gem dine ændringer.

Vi anbefaler, at du tester dit nyhedsbrev, før du sender det til dine kunder.

Læs mere om code content blocks i MailChimp.