​Sådan tilføjer du TrustBoxe til din iOS- eller Android-mobilapp

Selvom vores TrustBox-widgets er designet til websites, fungerer de ligeså godt til mobilapps. Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du implementerer en TrustBox i din mobilapp.

Til udviklere: I vores GitHub-projekt finder du flere tekniske detaljer og en grundkode som et eksempel på, hvordan vores TrustBoxe bruges i en mobilapp – enten en iOS- eller Android-app.

Sådan bruger du TrustBoxe i native apps

For at implementere vores TrustBoxe i native apps skal du kopiere og indsætte en < script >-kode, der indlæser TrustBoxens funktionalitet, og en < div >-kode, der definerer parametrene for den specifikke TrustBox, da vores TrustBoxe er designet til websites. Du kan finde alle vores TrustBoxe på Trustpilot Business under Integrationer > TrustBox-bibliotek.

Implementering af en TrustBox i en iOS-app

Ved hjælp af WKWebView fra iOS WebKit SDK er det enkelt at vise Trustpilot-data i din app via en TrustBox. Bed din udvikler om at følge trinene i vores GitHub-projekt for at foretage implementeringen. Artiklen indeholder også tips til, hvordan du sikrer, at din TrustBox fremstår så godt som muligt, og hvordan du håndterer navigationslinks i TrustBoxen.

Implementering af en TrustBox i en Android-app

Ved hjælp af WebView fra WebKit SDK er det enkelt at vise Trustpilot-data i din app via en TrustBox. Bed din udvikler om at følge trinene i vores GitHub-projekt for at foretage implementeringen.

Sådan bruges vores API til at bygge din egen TrustBox

Du kan lave din egen version af vores TrustBoxe med vores Trustpilot API. Gennem vores API'er kan du få data om din virksomhed på Trustpilot såsom dine anmeldelser, din TrustScore, nuværende stjernebedømmelse samt antallet af anmeldelser.

For at bruge vores API'er skal du have en API key, som du kan få fra din account manager hos Trustpilot. Du kan læse mere om brug af vores API'er her og i vores API-dokumentation for udviklere.

I vores GitHub-projekt finder du også et eksempel på, hvordan du kan bruge vores API til at vise anmeldelser i din mobilapp.