Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan påvirker TrustBoxe en websides indlæsningshastighed?

Hos Trustpilot går vi meget op i indlæsningshastighed. Derfor optimerer vi løbende vores TrustBoxe, så vores kunder får mest muligt ud af vores widgets, uden deres websites performance bliver påvirket.

Hvordan påvirker en TrustBox en websides størrelse?

Den gennemsnitlige webside fylder ca. 2 MB, mens webshop-platforme fylder 5 - 7 MB eller mere (fra 2016). Når du så tilføjer en TrustBox til regnestykket, kan du forvente, at din webside kommer til at fylde mellem 50 og 120 kilobytes mere, afhængig af hvilken slags TrustBox du bruger, og hvor meget data den indeholder.

Nedenstående tal er baseret på ikke-cachelagrede anmodninger. Når siden indlæses endnu en gang med cachelagring i browser, udgør vores anmodninger ca. 1,5 kilobytes.

En TrustBox fylder meget, men den burde ikke påvirke dit websites performance, da dens størrelse faktisk er standardstørrelsen på websideelementer.

Der er et begrænset antal ekstra funktionskald, og alt indlæses asynkront, så TrustBoxen ikke blokerer nogen af de andre sideelementer.

Samlet set opvejer fordelene ved at vise dine anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse på dit website TrustBoxens størrelse.

Hvordan påvirker en TrustBox din PageSpeed Insights-score?

Din PageSpeed Insights-score kan falde 1 eller 2 point, når du tilføjer et ekstra element til dit website.

Her ser du et eksempel på, hvordan en side med en TrustBox ser ud, sammenlignet med en tom side:

Hvad kan du forvente af analysen af indlæsningshastigheden?

Trustpilots API-funktionskald (anmeldelser, TrustScore og stjernebedømmelse) cachelagres i 30 minutter for at sikre, at indholdet er opdateret. Dermed kan du udnytte cachelagring i browser, fordi PageSpeed Insights registrerer, at funktionskaldene er angivet til kun at blive cachelagret et kort stykke tid.

Indlæsning af funktionskaldene, hverken forlænger behandlingstiden eller blokerer sidegengivelsen. Derudover tilføjer de ca. 10 kilobytes yderligere.

Hvordan påvirker TrustBoxenes indlæsningshastighed SEO?

Sidehastighed er en af de mange faktorer, der kan påvirke SEO. Så længe den overordnede indlæsningshastighed ikke er for langsom, bør TrustBoxen ikke have nogen nævneværdig negativ effekt på din SEO.

Vi anbefaler dig at læse disse tråde om indlæsningshastighed med feedback fra Google-medarbejdere:

“I går fortalte Gary Illyes fra Google en webmaster, at han ikke "skal bekymre sig så meget" om sidehastighed.” Fra: Google: Don't Worry Too Much About Page Speed

"Jeg ved ikke, om indlæsningshastigheden stadig er en rangeringsparameter. Vi siger, at vi tager indlæsningshastigheden i betragtning, og at sider med en lang indlæsningshastighed spiller en mindre rolle. Men jeg ved ikke, om det problem rent faktisk stadig påvirker siderangeringen." Fra: Is There Still A Google PageSpeed Ranking Factor?