Brugerguide til at skrive anmeldelser

Er du ny på Trustpilot? Eller vil du bare gerne vide mere om, hvordan det hele fungerer? Denne guide hjælper dig i gang med at læse og skrive anmeldelser.

Hvad er Trustpilot?

Trustpilot er et community for online-anmeldelser, hvor du kan læse oprigtige og ufiltrerede anmeldelser af virksomheder, hvis produkter eller services du er interesseret i, og selv anmelde virksomheder hvis produkter og services du har købt eller benyttet. Vi giver forbrugere mulighed for at dele deres oplevelser både med hinanden og med virksomhederne, som kan besvare anmeldelserne og bruge dem til at forbedre deres service. På Trustpilot kan alle samarbejde om at skabe bedre oplevelser for hinanden.

Din Trustpilot-profil

Vi vil sikre, at Trustpilot-platformen forbliver åben og gennemsigtig for alle, så du skal have en profil for at skrive en anmeldelse.

Hvorfor skal jeg have en profil?

Tillid og gennemsigtighed er blandt Trustpilots kerneværdier, så derfor skal hver anmeldelse knyttes til en profil ejet af en virkelig person med en virkelig købs- eller serviceoplevelse. Det hjælper os med at sikre, at de anmeldelser, du læser på Trustpilot, er ægte. Hvis du har en profil, kan vi også give dig besked, når virksomheder besvarer dine anmeldelser eller vil i kontakt med dig for at løse et problem.

Hvordan får jeg en profil?

Hvis du vil tilmeldes og i gang med at skrive anmeldelser, skal du gå til vores hjemmeside og klikke på Tilmeld dig. Du kan tilmelde dig med:

• Din Facebook-konto
  • Din Google-konto
  • Din e-mailadresse

Du kan også få oprettet en profil i forbindelse med et køb eller en serviceoplevelse hos en virksomhed. I nogle tilfælde inviterer virksomheder dig til at anmelde dem. Når du modtager deres invitationsmail, skal du klikke på invitationslinket. Herved oprettes din profil automatisk med det navn og den e-mailadresse, du oplyste, da du afgav din ordre. Vi sender en velkomstmail med dine profiloplysninger til dig.

Log ind

Når din profil er oprettet, kan du logge ind på Trustpilot-platformen.

Hvordan logger jeg ind?

1. Klik på Log ind øverst til højre på Trustpilots website.
  2. Log ind enten med din Facebook- eller Google-konto eller med din e-mailadresse.
    • Hvis du har tilmeldt dig med din e-mailadresse, skal du indtaste denne samt din Trustpilot-adgangskode og klikke på Log ind.
    • Hvis du har tilmeldt dig med Facebook eller Google, skal du vælge din konto i login-vinduet.

Nu kan du skrive anmeldelser eller tilpasse din profil under Mine indstillinger.

Hvad kan jeg ændre under Mine indstillinger?

Når du er logget ind på Trustpilot, kan du tilpasse din profil under Mine indstillinger.

Før markøren over dit navn på hjemmesiden, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.

Under Mine indstillinger kan du:

• Opdatere dine personlige indstillinger, herunder profilbillede, navn, sprog, land og køn
  • Indstille dine e-mailpræferencer og afmelde dig visse typer e-mails
  • Ændre din adgangskode
  • Forbinde din profil med dine sociale medier
  • Slette din profil
  • Se og downloade de data, der er knyttet til din profil

Bemærk: Hvis du vil ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din profil, skal du kontakte vores supportteam.

Hvordan finder jeg en virksomheds Trustpilot-side?

Nu kan du begynde at udforske Trustpilot og læse anmeldelser for at finde ud af, hvad andre har sagt om deres købs- og serviceoplevelser.

Sådan finder du en virksomheds Trustpilot-side:

1. Indtast virksomhedens navn eller webadresse i feltet Søg efter en virksomhed på Trustpilots hjemmeside.
  2. Vælg virksomhedens navn fra rullemenuen, klik på Søg, eller tryk på enter-tasten for at komme til søgeresultaterne. Vælg derefter virksomheden fra listen for at gå til dens profilside.

Bemærk: Kontrollér URL'et samt domæne- og virksomhedsnavnet for at sikre, at du har fundet den rigtige virksomhed.

Virksomhedens profilside indeholder en masse nyttige oplysninger, herunder dens stjernebedømmelse, TrustScore, oplysninger om virksomheden samt dens anmeldelser. De nyeste anmeldelser står øverst.

Tip: Vil du gerne se anmeldelser på et bestemt sprog eller vide, hvordan en virksomhed reagerer på 1-stjernede anmeldelser? Klik på Filtrér anmeldelser for at filtrere anmeldelserne efter sprog eller stjernebedømmelse.

Hvordan skriver jeg anmeldelser?

Du har haft en oplevelse med en virksomhed og dannet en mening om den. Del din oplevelse med verden, og skriv din første anmeldelse.

1. Klik på knappen Anmeld virksomhed på virksomhedens profilside.
  2. Vælg det antal stjerner, du vil give virksomheden.
  3. Skriv din anmeldelse i feltet Din anmeldelse og en titel i feltet Titel på din anmeldelse.
  4. Hvis du bliver bedt om det, kan du tilføje det reference-, booking-, eller trackingnummer, der hører til din købs- eller serviceoplevelse.
  5. Klik på Send din anmeldelse nu.

Du kan også skrive en anmeldelse af en virksomhed, inden du har oprettet en profil, men anmeldelsen offentliggøres først, efter profilen er oprettet.

Din anmeldelse er med til at skabe bedre købsoplevelser for andre, og ved hjælp af din feedback kan virksomheden forbedre sin service.

Min anmeldelse er forsvundet

Nogle gange bliver anmeldelser midlertidigt fjernet fra Trustpilot, mens de undersøges, men de forsvinder ikke helt. Anmeldelsen kan være blevet opfanget af vores software, eller måske overholder den ikke vores brugerretningslinjer. Hvis du mener, at det er sket ved en fejl, skal du kontakte vores compliance-team.

Hvorfor rapporterer virksomheder anmeldelser?

For at sikre at Trustpilot-platformen er åben og gennemsigtig, er det vigtigt, at anmeldelserne overholder vores brugerretningslinjer. Alle anmeldelser skal komme fra virkelige personer og omhandle virkelige serviceoplevelser. Virksomheder kan rapportere en anmeldelse, hvis de mener, at den er i strid med vores retningslinjer.

Du kan læse mere om Trustpilot på supportcentret, og nu er det tid til at gå ud og dele dine oplevelser med andre.