Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Brugerguide til at skrive anmeldelser

Er du en ny Trustpilot-bruger, eller vil du gerne vide mere om, hvordan vores community fungerer? I denne vejledning finder du oplysninger om at skrive anmeldelser, administrere din konto og meget mere.

Hvad er Trustpilot?

Trustpilot er et online-community for anmeldelser, hvor du kan læse ufiltrerede anmeldelser om virksomheder, hvis produkter eller tjenester du overvejer at købe eller bruge. Det er vores mål at gøre det nemmere for forbrugere at træffe købsbeslutninger på baggrund af andres feedback og ved at dele deres egne erfaringer. Og da vores community er åbent for alle, kan virksomheder se og besvare anmeldelser gratis. Du kan læse vores historie her.

Sådan finder og læser du anmeldelser

På Trustpilot kan du læse anmeldelser om en virksomhed, du overvejer at købe noget hos, ved at følge disse trin:

1. Gå til dk.trustpilot.com
  2. Angiv virksomhedens navn eller website i søgelinjen 'Søg efter website'
  3. Vælg en af mulighederne fra rullemenuen, eller klik på Enter for at gå til virksomhedens profilside. Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge

Kontrollér, at websiteadressen, domænenavnet og virksomhedens navn er korrekt. Nogle virksomheder har websites for forskellige lande, så vær sikker på, at du er på den korrekte profilside.

Tips til at læse anmeldelser:

• Skab dig et hurtigt overblik med TrustScoren: Dette er en virksomheds samlede bedømmelse. Bemærk, at de nyeste anmeldelser vægter højest i beregningen af virksomhedens TrustScore.
  • Filtrér og læs anmeldelser efter deres stjernebedømmelse: Dette er en god måde at pejle sig ind på en virksomheds stærke og svage sider fra deres kunders perspektiv.
  • Lær virksomheden at kende ved at læse deres svar: Hvis en virksomhed skriver et svar til deres anmeldelser, kan du få et indtryk af, hvordan de behandler deres kunder og håndterer eventuelle problemer.

Sådan skriver du anmeldelser

For at skrive en anmeldelse om dine egne købs- eller serviceoplevelser skal du først oprette en brugerkonto på Trustpilot. Det kan du gøre ved hjælp af Google eller Facebook eller med din standard e-mailadresse. Klik her for at tilmelde dig og oprette en konto.

Tip: Du behøver ikke en konto, hvis du blot vil læse anmeldelser på Trustpilot. Det er kun nødvendigt at tilmelde sig, hvis du vil skrive anmeldelser. Hver anmeldelse på Trustpilot skal være knyttet til en profil med en virkelig person bag for at være i overensstemmelse med vores værdier om tillid og gennemsigtighed. Læs mere her.

Sådan bedømmer du en virksomhed på Trustpilot

Når du har oprettet en brugerkonto, kan du skrive anmeldelser.

Find den virksomhed, du vil bedømme, ved at følge ovenstående trin. Derefter skal du gøre følgende:

1. Klik på knappen Bedøm virksomhed på virksomhedens profilside
  2. Angiv den bedømmelse eller det antal stjerner, du vil give virksomheden for deres service
  3. Skriv teksten til din anmeldelse, og tilføj derefter en titel
  4. Tilføj et reference-, booking- eller sporingsnummer, hvis du bliver bedt om det (det er det nummer, der dokumenterer din købs- eller serviceoplevelse)
  5. Send din anmeldelse

Hvis du vil bedømme en virksomhed, der ikke er registreret på Trustpilot, kan du finde hjælp i denne artikel.

Tip: Før du begynder at skrive din anmeldelse, bør du undersøge, om du er berettiget til at bedømme den pågældende virksomhed, her. Når du er klar til at skrive, kan du finde lidt inspiration i vores artikel med 8 tips til at skrive gode kundeanmeldelser.

Derfor modtager du invitationer via mail til at skrive en anmeldelse af en virksomhed

Når du har haft en købs- eller serviceoplevelse med en virksomhed, kan de invitere dig til at skrive en anmeldelse om deres tjenester.

Trustpilot tilbyder virksomheder 3 måder at indsamle anmeldelser på. De kan lade deres kunder skrive anmeldelser på eget initiativ, eller de kan invitere deres kunder til at bedømme deres tjenester via virksomhedens eget system eller Trustpilots invitationssystem.

Hvis du har modtaget en e-mail fra en virksomhed, der gerne vil have dig til at bedømme dem, skal du blot klikke på invitationslinket i e-mailen, så omdirigeres du automatisk til virksomhedens evalueringsside.

Tip: Du kan læse om Trustpilots forretningsmodel, og hvordan anmeldelser indsamles, for at få en bedre idé om, hvordan Trustpilot fungerer.

Sådan redigerer eller sletter du dine anmeldelser

Når du har skrevet en anmeldelse, kan det være, du gerne vil opdatere eller redigere den, så den er i tråd med et svar fra den bedømte virksomhed, eller måske vil du bare slette den.

Du skal være logget ind på din konto for at administrere dine anmeldelser.

Du kan finde hjælp og vejledning til at redigere eller slette dine anmeldelser her.

Tip: Husk på, at hvis du sletter din anmeldelse, kan den ikke gendannes.

Tilpasning af kontoindstillinger på Trustpilot

Når du er logget ind på Trustpilot, kan du tilgå dine indstillinger via rullemenuen ved at klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne.

Her kan du ændre brugernavn, adgangskode, sociale indstillinger og meget mere.

Tip: I disse artikler finder du oplysninger om at administrere din konto.

Nu, hvor du har en bedre forståelse af, hvordan Trustpilot fungerer, er du klar til at dele dine erfaringer og hjælpe andre forbrugere med at træffe gode købsbeslutninger.