Sådan tilføjer du TrustBox Newsletter til dine e-mailkampagner

Med TrustBox Newsletter kan du nemt integrere dine anmeldelser og din TrustScore i dine e-mailmarketingkampagner.

1. Enkel implementering: Kopiér og indsæt koden til TrustBoxen i din e-mailskabelons HTML-editor.
  2. Dynamisk: TrustBoxen opdateres automatisk for at vise din nuværende TrustScore og/eller dine seneste anmeldelser.
  3. Forskellige layoutmuligheder: Du kan vælge mellem tre layouts i et mørkt eller lyst farvetema, som også passer til mobilversioner.

Du kan også inkorporere TrustBoxe i din e-mailsignatur. Læs mere om TrustBox Signature her.

Trin 1: Gå til Integrationer > TrustBox Newsletter

Vælg, og konfigurér det layout, du vil bruge, og klik på Hent kode.

Bemærk: Hvis du vælger det tredje layout, kan du vise citater fra dine seneste anmeldelser, samtidig med at du får flere konfigurationsmuligheder. Læs mere.

Trin 2: Indsæt koden til TrustBoxen i din e-mailskabelon

Indsæt koden til TrustBoxen i din e-mailskabelons HTML-editor, hvor TrustBoxen skal vises.

Læs mere om redigering af e-mailskabeloner i MailChimp.