Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan tilføjer du TrustBox Newsletter til dine e-mailkampagner Følg

Med TrustBox Newsletter kan du nemt inkorporere dine anmeldelser i dine e-mailmarketingkampagner.

1. Enkel implementering: Kopiér og indsæt koden til TrustBoxen i din e-mailskabelons HTML-editor.
  2. Dynamisk: TrustBoxen opdateres dynamisk, i takt med at din TrustScore ændrer sig.
  3. Forskellige layoutmuligheder: Du kan vælge mellem et mørkt eller lyst farvetema, som også passer til mobilversioner.

Vidste du, at du også kan få TrustBoxe til din e-mailsignatur? Læs mere om TrustBox Signature.

Trin 1: Gå til Integrationer > TrustBox Newsletter

Vælg og konfigurér det layout, du vil bruge, og klik på Hent kode.

Trin 2: Indsæt koden til TrustBoxen i din e-mailskabelon

Indsæt koden til TrustBoxen i din e-mailskabelons HTML-editor, hvor TrustBoxen skal vises.

Læs mere om redigering af e-mailskabeloner i MailChimp.