Sådan administrerer du dit produktkatalog

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Trustpilot bruger information fra produktkataloget til at berige anmeldelsesformularen, hvilket kan øge konverteringen på de produktanmeldelsesinvitationer, du sender. Her kan du læse om, hvordan du administrerer dit katalog.

Hvad er et produktkatalog?

Et produktkatalog er en liste over alle din virksomheds produkter, som indsamler anmeldelser. Kataloget omfatter detaljer som produktnavn, foto og GTIN (Global Trade Item Number).

Ved hjælp af produktkataloget kan du også fremhæve dine annoncer på Google med stjernebedømmelser og dermed styrke salget og forbedre brugeroplevelsen.

Sådan opretter du et produktkatalog

For at oprette et produktkatalog skal du sende en tabulatorsepareret .txt-fil med dine produktdetaljer til vores supportteam gennem denne formular. Trustpilot uploader .txt-filen til din virksomhedskonto. Hvis der er fejl i filen, vil du blive kontaktet.

Filen skal indeholde følgende kolonnenavne (med små bogstaver) og de tilsvarende data for hvert produkt:

• sku (påkrævet)
  • title
  • link
  • image_link
  • gtin
  • mpn
  • brand
  • price

Bemærk: Når du sender produktanmeldelsesinvitationer gennem vores eCommerce-integrationer, bør du undlade at oprette dit katalog manuelt. Når et produkt sælges, vil det automatisk blive uploadet til dit katalog.

Kategorisér dit produktkatalog

Du kan gruppere dine produkter i kategorier for at gøre dem mere søgbare. De kan kategoriseres enkeltvist eller i grupper. Vær så specifik som muligt, når du vælger en kategori.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Produktanmeldelser > Produktkatalog.
  2. Find det produkt, du vil kategorisere, under Produktkatalog, og afkryds feltet ud for produktet i første kolonne. Hvis du vil kategorisere mere end et produkt, skal du afkrydse alle relevante produkter.

1. Klik på rullemenuen Redigér kategori og vælg Vis alle kategorier.

1. Vælg den kategori du vil tildele produktet/produkterne i dialogboksen. Når du har valgt mindst én kategori på mellemniveau, kan du klikke på Opdatér kategori.