Sådan opretter du et produktkatalog

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Når du importerer et produktkatalog til Trustpilot, giver du os oplysninger om de produkter, du sælger, så din strategi for indsamling af produktanmeldelser bliver optimeret. Her kan du læse, hvordan du opretter og administrerer dit katalog.

Hvad er et produktkatalog?

Et produktkatalog er en liste over alle din virksomheds produkter og indeholder oplysninger om dem, såsom produktnavn, billede og Global Trade Item Number (GTIN).

Du kan også bruge dit produktkatalog til at berige dine annoncer på Google med stjernebedømmelser og forbedre brugeroplevelsen.

Bemærk: Hvis du bruger vores e-commerce-integrationer til at sende produktanmeldelsesinvitationer, skal du ikke oprette dit katalog manuelt. Når et produkt sælges, vil det automatisk blive uploadet til dit katalog.

Sådan opretter du et produktkatalog

For at oprette det skal du lave et regneark med dine produktoplysninger ved hjælp af eksempelvis Google Sheets eller Microsoft Excel.

Klargør din fil med Google Sheets

For at klargøre din fil skal du følge disse trin:

1. Åbn et nyt, tomt regneark i Google Sheets.
  2. Filen skal indeholde kolonner med følgende navne og de tilsvarende data for hvert produkt:
    • sku (påkrævet)
    • title (påkrævet)
    • link
    • image_link
    • gtin
    • mpn
    • brand
    • price

Bemærk: Hvis dine produkter ikke har et GTIN eller MPN, anbefaler vi, at du tilføjer dit virksomhedsnavn som Brand og produkt-SKU'erne som MPN. Det er vigtigt, at disse identifikatorer matcher og er ens i både det feed, du sender til Google, OG i produktkataloget, som du sender til os.

3. Gem filen i CSV-format ved at vælge Download i menuen Fil og derefter Kommaseparerede værdier (.csv, aktuelt ark).

Klargør din fil med Microsoft Excel

Hvis du bruger Excel, skal du følge de samme trin som ovenfor; du skal blot sørge for at gemme din fil i UTF-8-format.

Indsend dit produktkatalog

Det sidste, du skal gøre, er at sende dit færdige produktkatalog til vores supportteam via denne formular. Så skal de nok sørge for at uploade filen til din virksomhedskonto på Trustpilot.

Kategorisér dit produktkatalog

Du kan gruppere dine produkter i kategorier for at gøre dem mere søgbare. De kan kategoriseres enkeltvist eller i grupper. Vær så specifik som muligt, når du vælger en kategori.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Produktanmeldelser > Produktkatalog.
  2. Find det produkt, du vil kategorisere, under Produktkatalog, og afkryds feltet ud for produktet i første kolonne. Hvis du vil kategorisere mere end et produkt, skal du afkrydse alle relevante produkter.

1. Klik på rullemenuen Redigér kategori, og vælg Vis alle kategorier.

1. Vælg den kategori, du vil tildele produktet/produkterne, i dialogboksen. Når du har valgt mindst én kategori på mellemniveau, kan du klikke på Opdatér kategori.