Hvordan fungerer rapporteringsprocessen?

Vi har en struktureret rapporteringsproces, som håndteres af vores Compliance Team. Det første skridt er rapportering af en anmeldelse. Det kan være en tidskrævende proces og indsatsen afhænger af rapporteringsgrunden.

1. Der oprettes en sag

Når en virksomhed rapporterer en anmeldelse, oprettes en sag i systemet, som vores Compliance Team bruger. Sagen tilføjes til en kø med anmodninger for at blive vurderet og håndteret af en compliance-agent.

Der er dog én undtagelse: Hvis en virksomhed har benyttet vores funktion Find bruger uden held og derefter rapporteret den pågældende anmeldelse, fordi “brugeren ikke har haft en reel købs- eller serviceoplevelse", vil brugeren blive kontaktet direkte.

I ovenstående tilfælde sendes en standardmail automatisk til brugeren, som bliver bedt om at sende dokumentation for sin oplevelse med den anmeldte virksomhed. Trustpilot skal have modtaget dokumentationen inden for 7 dage. Når en bruger svarer, bliver svaret og dokumentationen vurderet af en compliance-agent.

2. Vores Compliance Team tager hånd om sagen

Vores compliance-agenter vurderer hver sag individuelt ud fra de angivne grunde for, at en anmeldelse er blevet rapporteret, for at se, om der er noget, der er i strid med vores brugerretningslinjer. Hvis brugeren er nødt til at ændre sin anmeldelse eller sende yderligere dokumentation, går vi i dialog med personen. Vi forklarer, hvad vi skal bruge, og giver brugeren 7 dage til at svare.

Men hvis brugeren ikke forstår, præcis hvad vi skal bruge, kan det være en længerevarende proces. Vi håndterer disse sager, så hurtigt vi kan, men komplicerede sager tager tid at løse.

3. Anmeldelsen lægges online igen eller forbliver offline

Virksomheder vil ofte vide, om de får besked om resultatet af en rapporteret anmeldelse.

Vi giver virksomheder besked, hvis en anmeldelse lægges online igen. Vores Compliance Team sender en e-mail til den e-mailadresse, der er knyttet til virksomhedens konto. (Bemærk: Hvis du ikke har modtaget disse e-mails, bør du kontrollere, hvilken e-mailadresse der er knyttet til din virksomhedskonto.)

Hvis en rapporteret anmeldelse forbliver offline, fordi sagen endnu ikke er blevet løst, får virksomheden, der rapporterede anmeldelsen, ikke besked.

Spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål om vores rapporteringsproces, kan du læse mere på vores supportcenter eller sende en e-mail til compliance@trustpilot.com.