Sådan tilføjer du TrustBox Signature til dine e-mails

Skab tillid, og fremhæv dit omdømme i hver udgående e-mail med TrustBox Signature.

TrustBox Signature-oversigt

• Dynamisk: TrustBoxen opdateres dynamisk, i takt med at din TrustScore ændrer sig.
  • Forskellige layout: Der er 4 layout at vælge mellem, og de er alle mobil-kompatible.
  • Enkel implementering: Se de tilgængelige instruktioner for de mest populære e-mailklienter.

Du kan også inkorporere TrustBoxe i dine e-mailmarketingkampagner. Læs mere om TrustBox Newsletter.

Trin 1: Konfigurér din TrustBox Signature

• Gå til Integrationer > TrustBox Signature
  • Vælg dit foretrukne layout
  • Vælg din e-mailklient

Trin 2: Tilføj din TrustBox Signature i din e-mailklient

Implementeringen varierer, afhængigt af hvilken e-mailklient du bruger. Følg instruktonerne for din e-mailklient for at sikre, at TrustBoxen tilføjes korrekt til din e-mailsignatur.

Gmail

Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature direkte i dit signaturfelt. Din signatur opdateres dynamisk, i takt med at din TrustScore ændrer sig. Der kan være en forsinkelse på op til 24 timer pga. cachelagring.

1. Åbn Gmail
  2. Klik på Indstillinger (tandhjulet) øverst til højre på værktøjslinjen
  3. Vælg Indstillinger fra rullemenuen
  4. Rul ned til signatur-afsnittet under fanen Generelt
  5. Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  6. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer

Bemærk: Gmails mobil-apps understøtter kun signaturer med almindelig tekst, så din TrustBox Signature vises ikke på din mobil-app (iOS eller Android).

Inbox by Gmail

Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature direkte i dit signaturfelt. Din signatur opdateres dynamisk, i takt med at din TrustScore ændrer sig. Der kan være en forsinkelse på op til 24 timer pga. cachelagring.

1. Åbn Inbox by Gmail
  2. Gå til Hovedmenu i øverste venstre hjørne
  3. Rul ned, og vælg Indstillinger
  4. Vælg Indstillinger for signatur
  5. Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  6. Klik på Udfør for at gemme

Bemærk: Inbox by Gmails mobil-apps understøtter kun signaturer med almindelig tekst, så din TrustBox Signature vises ikke på din mobil-app (iOS eller Android).

Outlook 2010-2016

Sæt din TrustBox Signature direkte ind i din signaturs HTML-kode. Dette sikrer, at din signatur forbliver dynamisk og opdateres automatisk for at vise din nuværende TrustScore. Der kan være en forsinkelse på 20 minutter pga. cachelagring.

1. Åbn Outlook
  2. Gå til Filer > Indstillinger > Mail, og klik på Signaturer
  3. Opret en ny signatur, eller notér navnet på din eksisterende signatur (f.eks. "signatur"), og klik på OK for at lukke signaturfeltet.
  4. Luk Outlook
  5. Find den mappe, hvor Outlook gemmer din e-mailsignatur, med en af disse indstillinger:
    1. Gå til menuen Start > Kør, og åbn mappen under:
      %brugernavn%\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures
      for Win 7-10 eller Vista

%brugernavn%\Application Data\Microsoft\Signatures
      for Win XP-2003
    2. ELLER gå til C:\Users\Brugernavn\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures i Stifinder. TIP: Hvis du ikke kan finde mappen AppData, kan du konfigurere dit filsystem til at vise skjulte filer og mapper under Vis > Indstillinger > Skift mappe- og søgeindstillinger
  6. Find din signaturs .htm-fil, og åbn den med Notesblok, f.eks. signature.htm
    1. Du bør se 3 filer, der er oprettet til din signatur (.htm, .rtf og .txt). Redigér .htm-filen.
      TIP: Hvis du ikke kan se filtypen, kan du konfigurere dit filsystem til at vise den under Vis > Indstillinger > Skift mappe- og søgeindstillinger
  7. Kopiér, og indsæt HTM-koden til din TrustBox Signature i slutningen af filen lige over den afsluttende kode </body></html>, og gem filen.
    TIP: Hvis du vil placere TrustBoxen et andet sted såsom over ansvarsfraskrivelsen, skal du finde tagget <p>...</p> for ansvarsfraskrivelsen i .htm-filen og indsætte TrustBox-koden lige ovenfor.
  8. Hvis du bruger Outlook 2010, skal du også følge nedenstående trin.

Hvis du bruger Outlook 2010, skal du være opmærksom på følgende:

I Outlook 2010 bliver dine billeder automatisk integreret i dine e-mails, så du er nødt til at ændre Outlooks standardkonfiguration i Windows-registreringsdatabasen for at sikre, at din TrustBox Signature forbliver dynamisk.

VIGTIGT: Sørg for at lave sikkerhedskopier, og sæt dig ind i, hvordan databasen kan gendannes om nødvendigt. Hvis du bruger Registreringseditor forkert, kan det medføre omfattende problemer, som muligvis kun kan løses ved at geninstallere Windows. Microsoft kan ikke garantere, at problemer, der skyldes brugen af Registreringseditor, kan løses. Brugen af dette værktøj er på egen risiko.

1. Luk Outlook
  2. Gå til menuen Start > Regedit
  3. Åbn mailmappen, som er placeret under HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options\Mail
    1. Hvis der ikke findes nogen mappe ved navn Mail under Options, kan du oprette én ved at klikke på Rediger > Ny > Nøgle og tilføje en ny nøgle kaldet Mail
  4. Klik på Rediger > Ny > DWORD-værdi (32-bit) i Mail-mappen
  5. Navngiv mappen: Send Pictures With Document
  6. Luk Regedit
  7. Genstart Outlook

Outlook Webmail (Outlook.com eller Office 365)

Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature direkte i signaturfeltet. Der kan være en forsinkelse på 20 minutter pga. cachelagring.

1. Log ind på Outlook Webmail
  2. Gå til Indstillinger for Mail > Indstillinger (øverst til højre)
  3. Vælg Mailsignaturer under Indstillinger
  4. Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  5. Klik derefter på Indsæt-ikonet og Indsæt simpel HTML
  6. Klik på Gem

Apple Mail

Du kan kopiere og indsætte din TrustBox Signature i dit signaturfelt eller sætte HTML-koden direkte ind i din signaturs HTML-kode. Der kan være en forsinkelse på 20 minutter pga. cachelagring.

Vi anbefaler dig at bruge Google Chrome til Apple Mail. Hvis du bruger Safari, kan du opleve problemer med dit layout, når du kopierer og indsætter din TrustBox Signature, og din TrustBox forbliver muligvis ikke dynamisk.

1. Åbn Apple Mail
  2. Vælg Mail > Indstillinger, og klik derefter på Signaturer
  3. Vælg den signatur, du vil redigere
    1. Hvis du bruger version 10 (macOS Sierra) skal du deaktivere Tilpas altid til min standardskrift, før du indsætter din signatur.
  4. Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
    1. Billederne vises først som tomme bokse, og når du har gemt signaturen, vises de i dine e-mails.
  5. Luk pop op-vinduet for at gemme

Avanceret opsætning ved hjælp af HTML-koden

Hvis du har problemer med at kopiere og indsætte din TrustBox Signature, kan du sætte den direkte ind i din signaturs HTML-kode.

1. Åbn Apple Mail
  2. Vælg Mail > Indstillinger, og klik derefter på Signaturer
  3. Vælg den signatur, du vil redigere, og indsæt blot en ekstra linje
  4. Luk din Apple Mail
  5. Find den mappe, hvor din e-mailsignatur gemmes
    1. I Finder på menulinjen skal du klikke på > Gå til mappe og skrive: ~/Bibliotek/Mail/V4/MailData/Signatures
    2. Hvis du ikke kan finde mappen med signaturer under /V4/, ligger den måske under /V3/ eller /V2/
  6. Find filtypen .mailsignature for din signatur, og åbn den med TextEdit
    1. Hvis du har tilføjet en ekstra linje under trin 3, skal du bare finde den senest ændrede fil
    2. Ellers kan du åbne AllSignatures.plist i TextEdit, finde din signatur efter navn og notere dens SignatureUniqueId – filnavnet vil være UniqueID.mailsignature
  7. Kopiér, og indsæt HTML-koden for din TrustBox Signature i bunden af filen
  8. Gem, og åbn din Apple Mail igen

Thunderbird

Du kan kopiere og indsætte din TrustBox Signature i din signatur og gemme den som en ny HTML-signatur eller sætte HTML-koden direkte ind i din signaturs HTML-kode.

1. Åbn Thunderbird
  2. Opret en ny e-mail, der kun indeholder din eksisterende e-mailsignatur
    1. TIP: Kontrollér, at din konto er konfigureret til at skrive meddelelser i HTML-format under Funktioner > Kontoindstillinger > Komposition & adressering
  3. Kopiér, og indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  4. Gå til Filer > Gem som > Fil
  5. Gem e-mailen som en HTML-fil, f.eks signature.html
  6. Åbn Funktioner > Kontoindstillinger
  7. Vælg Vedhæft signaturen fra en fil (tekst, HTML eller billede), og vælg filen signature.html, du oprettede i trin 5
    1. Hvis du allerede vedhæfter en html-signatur, kan du også bare kopiere og indsætte HTML-koden til din TrustBox Signature i din signaturs HTML-fil

Andre e-mailklienter (understøttes ikke)

I de fleste tilfælde bør du kunne tilføje din TrustBox Signature ved at kopiere og indsætte den eller ved at indsætte HTML-koden direkte. Vi anbefaler dig at teste, om TrustBoxen er dynamisk.

• Lotus Notes
  • Outlook 2011, 2007 eller ældre – Husk på, at i Outlook bliver din TrustBox Signature et integreret billede, som ikke er dynamisk. Prøv at tilføje den til din signaturs HTML-kode i stedet.
  • Outlook til Mac – Husk på, at i Outlook bliver din TrustBox Signature et integreret billede, som ikke er dynamisk. Prøv at tilføje den til din signaturs HTML-kode i stedet, og bemærk, at du måske skal bruge en kode-snippet til Outlook 2010-2016.
  • Windows Live Mail – Husk på, at Windows Live Mail kun understøtter tekst-baserede signaturer. Hvis du vil bruge formattering eller dynamiske elementer, skal du oprette en HTML-signatur.

Vi kan ikke garantere, at din TrustBox Signature vil fungere i e-mailklienter, der ikke er nævnt i denne artikel. Men hvis du finder ud af at indsætte den i en anden e-mailklient, vil vi gerne vide det, så vi kan tilføje den oplysning.