Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan tilføjer du TrustBox Signature til dine e-mails Følg

Skab tillid, og fremhæv dit omdømme i hver udgående e-mail med TrustBox Signature.

• Enkel implementering: Kopiér og indsæt TrustBoxen i dit e-mailprograms signaturfelt.
  • Dynamisk: TrustBoxen opdateres dynamisk, i takt med at din TrustScore ændrer sig.
  • Forskellige layout: Der er 4 layout at vælge mellem, og de er alle mobil-kompatible.

Vidste du, at du også kan få TrustBoxe til dine e-mailkampagner? Læs mere om TrustBox Newsletter.

Trin 1: Gå til Integrationer > TrustBox Signature

Vælg dit foretrukne layout, klik på Kopiér signatur, og indsæt TrustBox Signature direkte i dit e-mailprograms signaturfelt.

Alternativt kan du klikke på Hent kode og sende den til udvikleren eller IT-afdelingen, der håndterer din virksomheds globale signatur.

Trin 2: Kopiér og indsæt TrustBoxen i dit e-mailprogram

Når du har kopieret din TrustBox Signature, skal du blot indsætte den der, hvor den skal vises i dit e-mailprograms signaturfelt. Nedenfor finder du implementeringsvejledninger for populære e-mailprogrammer.

Hvis der er en udvikler eller IT-afdeling, der håndterer din virksomheds globale signatur, kan du bede dem om at oprette en TrustBox Signature for dig og dine kollegaer. Du skal blot klikke på Hent kode og sende den til dem.

Bemærk, at på grund af cachelagring kan der gå op til 24 timer, før din TrustScore er opdateret i nogle e-mailprogrammer.

Instruktioner til populære e-mailprogrammer

Sådan tilføjes TrustBoxen i Outlook

1. Åbn Outlook
  2. Opret en Ny e-mail
  3. Vælg fanen Meddelelse i gruppen Medtag, og klik på Signatur > Signaturer
  4. Vælg den signatur, du vil redigere
  5. Indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  6. Klik på OK for at gemme

Læs mere om, hvordan signaturer virker i Outlook.

Sådan tilføjes TrustBoxen i Gmail

1. Åbn Gmail
  2. Klik på ikonet for Indstillinger (tandhjul) på værktøjslinjen i øverste højre hjørne
  3. Vælg Indstillinger fra rullemenuen
  4. Under fanen Generelt skal du rulle ned til afsnittet om signaturer
  5. Indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  6. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer

Læs mere om, hvordan signaturer virker i Gmail.

Sådan tilføjes TrustBoxen i Inbox by Gmail

1. Åbn Inbox
  2. Vælg Hovedmenu i øverste venstre hjørne
  3. Rul ned, og vælg Indstillinger
  4. Vælg Indstillinger for signatur
  5. Indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  6. Klik på Udfør for at gemme

Læs mere om, hvordan signaturer virker i Inbox by Gmail.

Sådan tilføjes TrustBoxen i Apple Mail

1. Åbn Mail
  2. Vælg Mail > Indstillinger, og klik derefter på Signaturer
  3. Vælg den signatur, du vil redigere
  4. Indsæt din TrustBox Signature, der hvor den skal vises
  5. Luk pop op-vinduet for at gemme

Læs mere om, hvordan signaturer virker i Apple Mail.