​Trustpilot Labs

Med Trustpilot Labs får du en unik mulighed for at være blandt de første til at afprøve vores testprodukter eller -funktioner ganske gratis, uanset hvilken pakke du abonnerer på.

Hvad er Trustpilot Labs?

Hos Trustpilot holder vi af at afprøve forskellige produktidéer, indtil vi finder de bedste løsninger til vores kunder. Derfor har vi introduceret Trustpilot Labs – en legeplads for eksperimenter, hvor vi kan afprøve idéer, som vores kunder får gratis adgang til. Bemærk: Da vores prototyper bliver udviklet i et testmiljø, kan de lige pludselig blive ændret, holde op med at fungere eller blive fjernet, og vi kan ikke love, at de bliver virksomhedsprodukter.

Understøttes Trustpilot Labs på samme måde som andre funktioner?

For at give vores produktteams mulighed for at arbejde effektivt og fokusere på at eksperimentere findes prototyperne i Trustpilot Labs kun i en engelsksproget version. Og derudover kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med og rådgive om indhold i Labs. Du er dog meget velkommen til at sende en e-mail med din feedback til labs@trustpilot.com.

Hvad skal de bruges til?

Hovedformålet med hver prototype i Trustpilot Labs er på længere sigt at udvikle et produkt eller en funktion, der skaber stor værdi for vores kunder. Da Labs-miljøet gør det muligt for os at afprøve nye idéer på en effektiv måde, kan vores produktteams hurtigt indsamle værdifuld feedback og brugsstatistikker til at vurdere, om en prototype skaber værdi.

Bemærk: Hvis et projekt fra Trustpilot Labs bliver et virksomhedsprodukt, er du muligvis nødt til at opgradere dit abonnement for at få adgang til det.