Kan jeg bedømme den samme virksomhed flere gange?

Trustpilot giver nu brugere mulighed for at skrive flere anmeldelser af den samme virksomhed efter hver købs- eller serviceoplevelse.

Hvorfor skrive flere anmeldelser?

Virksomheder og deres produkter ændrer sig hele tiden til det bedre eller værre. Med aktuel og relevant feedback bliver det nemmere for kunderne at træffe de rette købsbeslutninger, hvis de ved, at de delte erfaringer er aktuelle. Vi mener, at nye anmeldelser kan være med til at genoprette tillid og troværdighed mellem kunder og virksomheder.

Hvis du har foretaget et nyt køb eller haft en ny serviceoplevelse med en virksomhed, som du mener har forbedret sig og fortjener en ny chance, kan du skrive en ny anmeldelse, så både virksomheden og andre kunder hører om forbedringerne.

Hvis du derimod har haft en dårlig serviceoplevelse med din foretrukne virksomhed for nylig, kan du give dem feedback og skrive en ny og konstruktiv anmeldelse på deres profilside på Trustpilot. De fleste virksomheder tager godt imod feedback og opfatter det som en hjælp til hele tiden at blive bedre.

Hvordan kan jeg skrive flere anmeldelser?

Tidligere skulle en bruger redigere sin gamle anmeldelse af en virksomhed for at opdatere indholdet. Nu kan du blot skrive en ny anmeldelse efter hver købs- eller serviceoplevelse. Det vil se sådan ud på virksomhedsprofilen:

Din seneste anmeldelse vises sammen med virksomhedens svar. Alle dine tidligere anmeldelser kan findes nedenunder.

Du kan læse mere om at skrive og redigere anmeldelser under ofte stillede spørgsmål.