Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Opnå bedre kundeindsigt med flere anmeldelser Følg

Trustpilot giver nu brugerne mulighed for at bedømme den samme virksomhed flere gange, hvilket gør det muligt for dine tilbagevendende kunder at skrive en anmeldelse efter hver købs- eller serviceoplevelse.

Hvordan vil det gavne min virksomhed?

Bedre kundeindsigt: Jo flere anmeldelser, du indsamler, jo bedre kan du forstå alle dine kunders behov. Du får en meget bedre forståelse af dine styrker og udfordringer. Flere anmeldelser fra tilbagevendende kunder siger også noget om deres loyalitet.

Nye, relevante anmeldelser: Virksomheder forbedrer og udvikler sig konstant, så det giver god mening, at dine kundeanmeldelser afspejler de seneste ændringer.

Øget synlighed på Google: Google elsker nyt, relevant indhold, så indsamling af flere anmeldelser vil styrke din virksomheds tilstedeværelseGoogle, booste dine Seller Ratings og drive mere trafik til dit website.

Bemærk: Det er gratis for alle virksomheder at indsamle flere anmeldelser fra den samme bruger.

Bestemmer jeg selv, hvor mange anmeldelsesinvitationer jeg sender ud til mine kunder?

Ja, du styrer selv, hvor mange anmeldelsesinvitationer du sender til dine kunder. Du kan administrere invitationsfrekvensen direkte under invitationsindstillingerne i din virksomhedskonto.

Læs vores virksomhedsretningslinjer for at sikre, at du inviterer alle kunder på en ensartet og upartisk måde til at skrive en anmeldelse af din virksomhed.

Hvordan påvirkes min TrustScore?

Kun den seneste anmeldelse fra hver kunde tæller med i din TrustScore.

Hvordan vises flere anmeldelser fra den samme person på min virksomhedsprofil?

Den seneste anmeldelse vises øverst sammen med dit svar. Brugerne kan klikke nedenunder for at se tidligere anmeldelser.