Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Grundlæggende fejlfinding af Rich Snippets for serviceanmeldelser Følg

Følg disse trin for at løse eventuelle problemer med Rich Snippets for serviceanmeldelser.

1) Kontrollér, at TrustBox-koden er implementeret korrekt

Kontrollér, at de kode-snippets, du bruger til dit TrustBox-script og din TrustBox-widget, er implementeret korrekt, og at TrustBoxen indlæses normalt på siden.

SEO TrustBoxen skal indeholde attributten data-schema-type="Organization":

Hér finder du en trinvis videovejledning for, hvordan du kontrollerer, at SEO-attributten er korrekt implementeret på en side:

2) Kontrollér, at der ikke er nogen fejl i de strukturerede data

1. Åbn Googles værktøj Structured Data Testing Tool
  2. Sæt sidelinket ind, der hvor SEO TrustBoxen er implementeret
  3. Klik på Kør test

Hér finder du en trinvis videovejledning for, hvordan du kan teste webadressen i Googles Structured Data Testing Tool:

Hvis Googlebot finder en fejl på siden, kan robotten stoppe sin gennemgang.

Kontrollér, at der ikke er nogen fejl:

3) Kontrollér, at begge handlinger i Google Search Console er udført: Hent og gengiv og Anmod om indeksering

1. Åbn Google Search Console
    2. Gå til Gennemgang -> Googlebot-simulator
    3. Kontrollér, at begge handlinger blev udført – Hent og gengiv og Anmod om indeksering

Hér finder du en trinvis videovejledning for, hvordan du udfører Hent og gengiv og Anmod om indeksering:

4) Kontrollér, at Googlebot og besøgende ser TrustBoxen på samme måde

Hvis du vil se, hvordan Google gengiver TrustBoxen i Google Search Console, skal du blot klikke på en linje for at se detaljerede oplysninger om et hentningsforsøg.

Det er vigtigt, at begge sider ser ens ud. Der bør ikke være nogen forskel på, hvordan Googlebot ser siden, og hvordan besøgende ser siden.

Hvis Googlebot ikke registrerer TrustBoxen, kan det skyldes, at siden indlæses for langsomt, eller at der måske er noget, der forhindrer Googlebot i at indeksere indholdet.

Nederst på siden finder du listen over ressourcer, som Googlebot ikke kunne finde.

Hér finder du en trinvis videovejledning for at se gengivelser:

Vær tålmodig med indeksering

Normalt vises Rich Snippet-stjerner kort efter, indekseringen er anmodet, og forsvinder derefter, indtil Googles standardindekseringsmetode finder siden.

Ifølge Googles webanalytiker, John Mueller, er der i bund og grund to måder at indeksere på:

"...den ene er den normale indekseringsmetode, hvor indekserede sider sandsynligvis forbliver i indekset over længere tid. Den anden [er] "hurtig" indeksering, hvor Google hurtigt sætter det ind i indekset, muligvis fordi du brugte funktionen Indsend til indeksering i Googlebot-simulatoren i Google Search Console. De sider forbliver muligvis ikke i indekset over længere tid, i hvert fald ikke før den normale indekseringsmetode finder siden."

Der findes flere oplysninger i artiklen Google Fast Track Indexing Vs. Normal Indexing.

Hvad kan forhindre Googlebot i at crawle og indeksere?

Der er mange mulige årsager til, at Googlebot er forhindret i at crawle og indeksere en side:

• Indlæsningshastigheden er lav
  • Overdreven sidekode
  • Sideoversigten er for kompleks
  • TrustBoxen er placeret for lavt på siden
  • TrustBoxen optræder på for mange sider (Rich Snippets-misbrug)
  • Kopieret indhold
  • URL-parametre indgår ikke i indeksering for at undgå kopieret indhold
  • Robots.txt blokerer Googlebot
  • Forkert konfiguration af filen .htaccess
  • Brudte links, 404-fejl og forkerte omdirigeringer
  • ...og mange flere

Andre opmærksomhedspunkter:

"Fornyet crawl garanteres ikke og sker ikke øjeblikkeligt. Der går ofte flere dage, før en anmodning efterkommes. Vi kan ikke garantere, at Google indekserer alle dine ændringer, da Google er baseret på en kompleks algoritme til opdatering af indekserede materialer."- fra Bed Google om at crawle dine webadresser igen

"Relevansen fastlægges af mere end 200 faktorer, hvoraf en af dem er PageRank for en given side. PageRank er en algoritme til at måle den relative værdi af oplysninger på websider "- fra Sådan fungerer Google søgning

"Markup bør ikke bruges til at skjule indhold, der ikke er synligt for brugere, da det kan give en misvisende eller vildledende søgning." - fra Googles structured data quality guidelines