Fejlfinding af Rich Snippets for TrustBoxe til serviceanmeldelser

Følg trinene i denne artikel for at løse problemer med Rich Snippets for serviceanmeldelser og dermed sikre, at Google gennemgår og indekserer indholdet i dine serviceanmeldelser korrekt.

Men før du går i gang, skal du tjekke dit website for at sikre, at din TrustBox indlæses korrekt på siden.

Tjek din TrustBox-kode

Kontrollér, at du har implementeret dit TrustBox-scripts og din TrustBox-widgets kode-snippets korrekt.

• TrustBoxens kode skal indeholde attributten data-schema-type="Organization":

Hvis du er i tvivl om, hvordan du implementerer SEO-attributten korrekt, finder du en uddybende forklaring nedenfor.

Test dine strukturerede data

Brug Googles testværktøj til strukturerede data til at tjekke, om din TrustBox genererer strukturerede data korrekt. Med dette værktøj kan du også lokalisere problemer med TrustBox-integrationen på dit website.

1. Åbn Googles testværktøj til strukturerede data i din browser.
  2. Indsæt webadressen på den side, der indeholder Product Reviews SEO-TrustBoxen, i tekstfeltet i vinduet Test dine strukturerede data.
  3. Klik på Kør testen.

I denne video kan du se processen:

Din side skal være fejlfri. Hvis Googlebot finder en fejl, stopper den muligvis sin gennemgang.

Hvis din side allerede har en Rich Snippet via dit eget brugertilpassede markup, skal du sørge for, at det ikke overbelaster din Organization-snippet med modstridende attributter.

Brug Googles URL-inspektion

Det er også en god idé at bruge Googles værktøj til undersøgelse af webadresser for at se, om Google kan gennemgå dine anmeldelser.

1. Åbn Google Search Console i din browser.
  2. Klik på Undersøgelse af webadresse i panelet til venstre.
  3. Indtast webadressen på den side, du vil have undersøgt, i søgefeltet.
    • Hvis du ser beskeden "Webadressen er på Google", skal du klikke på Se crawlet side. Under Crawlet side > Flere oplysninger > Sideressourcer skal du tjekke, at alle ressourcerne på din side blev indlæst korrekt.

Udfør en livetest for yderligere fejlfinding

Hvis du ser beskeden "Webadressen er ikke på Google", når du undersøger en webadresse:

1. Klik på Test aktiv webadresse på siden Undersøgelse af webadresse.
  2. Når testen er afsluttet, skal du klikke på Se testet side. Bekræft, at din TrustBox er synlig i screenshottet under Testet side > Screenshot.

Hvis TrustBoxen ikke er synlig, kan det skyldes, at:

• Siden indlæses langsomt.
  • Googlebot ikke kan gennemgå indholdet.

Hvad forhindrer Googlebot i at gennemgå og indeksere?

Følgende kan forhindre Googlebot i at gennemgå og indeksere dit site ordentligt:

• Siden indlæses langsomt.
  • Sidekoden er overdreven.
  • Sideoversigten er for kompleks.
  • Din TrustBox er placeret for lavt på siden.
  • Din TrustBox optræder på for mange sider (Rich Snippets-misbrug).
  • Der er dobbelt indhold eller modstridende Rich Snippets.
  • URL-parametrene indgår ikke i indeksering for at undgå dobbelt indhold.
  • Robots.txt-filen blokerer Googlebot.
  • .htaccess-filen er fejlkonfigureret.
  • Der er brudte links, 404-fejl eller forkerte omdirigeringer.

Bemærk: Rich Snippet-stjerner vises kort tid efter, du indsender en indekseringsanmodning, og forsvinder indtil Googles indekseringsmetode finder siden.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.