Fejlfinding af Rich Snippets for brugeranmeldelser (i TrustBoxe)

Vil du sikre, at Google crawler og indekserer indholdet i dine brugeranmeldelser korrekt? Så bør du følge trinene i denne artikel for at fejlfinde Rich Snippets for brugeranmeldelser.

Kontrollér, at TrustBox-koden er korrekt

Kontrollér, at de kode-snippets, du bruger til dit TrustBox-script og din TrustBox-widget, er implementeret korrekt, og at TrustBoxen indlæses normalt på siden.

SEO-TrustBoxen skal indeholde attributten data-schema-type="Organization":

Hér finder du en trinvis videovejledning for, hvordan du implementerer SEO-attributen korrekt:

Er der nogen fejl i dine strukturerede data?

1. Åbn Googles værktøj Structured Data Testing Tool
  2. Sæt sidelinket ind der, hvor SEO-TrustBoxen er implementeret
  3. Klik på Kør test

Hér finder du en trinvis videovejledning for, hvordan du kan teste websiteadressen i Googles Structured Data Testing Tool:

Hvis Googlebot finder en fejl, stopper den muligvis sin gennemgang.

Det er altafgørende, at din side er fejlfri.

Handlingerne "hent og gengiv" og "anmod om indeksering" er lige vigtige

1. Åbn Google Search Console
  2. Gå til Crawl – Googlebot-simulator
  3. Begge handlinger skal udføres – "hent og gengiv" og "anmod om indeksering"

Hér finder du en trinvis videovejledning for, hvordan du udfører de to handlinger:

Din TrustBox vises identisk for Googlebot og besøgende

• Hvis du vil se, hvordan Google gengiver TrustBoxen i Google Search Console, skal du klikke på en linje for at se detaljerede oplysninger om et hentningsforsøg
  • Begge sider skal se ens ud
  • Hvis Googlebot ikke registrerer TrustBoxen, indlæses siden muligvis for langsomt, eller også er der måske noget, der forhindrer Googlebot i at crawle indholdet

Nedenfor finder du listen over ressourcer, som Googlebot ikke kunne finde.

Hér finder du en trinvis videovejledning for, hvordan du ser gengivelser:

Indeksering tager tid

Rich Snippet-stjerner vises kort efter, indekseringen er anmodet, og forsvinder derefter, indtil Googles standardindekseringsmetode finder siden.

Ifølge Googles webanalytiker, John Mueller, er der i bund og grund to måder at indeksere på:

"...den ene er den normale indekseringsmetode, hvor indekserede sider sandsynligvis forbliver i indekset over længere tid. Den anden [er] "hurtig" indeksering, hvor Google hurtigt sætter det ind i indekset, muligvis fordi du brugte funktionen Indsend til indeksering i Googlebot-simulatoren i Google Search Console. De sider forbliver muligvis ikke i indekset over længere tid, i hvert fald ikke før den normale indekseringsmetode finder siden."

Der findes flere oplysninger i artiklen Google Fast Track Indexing Vs. Normal Indexing.

Hvad forhindrer Googlebot i at crawle og indeksere?

• Indlæsningshastigheden er lav
  • Sidekoden er overdreven
  • Sideoversigten er for kompleks
  • TrustBoxen er placeret for lavt på siden
  • TrustBoxen optræder på for mange sider (Rich Snippets-misbrug)
  • Der er dobbelt indhold
  • URL-parametrene indgår ikke i indeksering for at undgå dobbelt indhold
  • Robots.txt blokerer Googlebot
  • En .htaccess-fil er fejlkonfigureret
  • Der er brudte links, 404-fejl eller forkerte omdirigeringer

Vigtige faktorer

"Fornyet crawl garanteres ikke og sker ikke øjeblikkeligt. Der går ofte flere dage, før en anmodning efterkommes. Vi kan ikke garantere, at Google indekserer alle dine ændringer, da Google er baseret på en kompleks algoritme til opdatering af indekserede materialer." – fra Bed Google om at crawle dine webadresser igen

"Relevansen fastlægges af mere end 200 faktorer, hvoraf en af dem er PageRank for en given side. PageRank er en algoritme til at måle den relative værdi af oplysninger på websider " – fra Sådan fungerer Google søgning

"Markup bør ikke bruges til at skjule indhold, der ikke er synligt for brugere, da det kan give en misvisende eller vildledende søgning." – fra Googles structured data quality guidelines