Trustpilots Business Generated Links

Business Generated Links (invitationslinks) er primært designet til virksomheder, der foretrækker selv at sende anmeldelsesinvitationer ud af hensyn til databeskyttelse.

Hvordan virker et Business Generated Link?

Hvis du indsamler anmeldelser via Business Generated Links, skal du generere et unikt link pr. ordre på din egen server og derefter sende det til hver enkelt kunde, eksempelvis via e-mail.

Når en kunde klikker på linket, videresendes personen til anmeldelsesformularen på dk.trustpilot.com. Umiddelbart før kunden skriver sin anmeldelse, vedhæftes persondataene til formularen på kundens webbrowser. Kundens e-mailadresse krypteres, og persondataene opbevares ikke på dette tidspunkt.

Når kunden accepterer Trustpilots vilkår og betingelser og derefter sender sin anmeldelse, behandles og gemmes dennes data på vores server (se nedenstående diagram).

Hvordan ser et Business Generated Link ud?

Eksempel på et globalt link: https://www.trustpilot.com/evaluate-bgl/<domain>?p=<payload>.

Slet og erstat "www." med den relevante landekode, f.eks.
https://de.trustpilot.com/evaluate-bgl/<domain>?p=<payload> eller https://es.trustpilot.com/evaluate-bgl/<domain>?p=<payload>, for at lokalisere linket.

I ovenstående eksempel udskiftes <domain> med din virksomheds websiteadresse, og <payload> inkluderer en krypteret version af din kundes navn, e-mailadresse, referencenummer samt valgfrie servicetags og produktnumre (SKU'er).

Hér er en kort beskrivelse af, hvordan du formaterer dine data, når du indsamler anmeldelser på Trustpilot via Business Generated Links:

1. Hvis du kun indsamler brugeranmeldelser, skal du inkludere følgende felter: kundens navn, e-mailadresse og referencenummer. Hvis du vælger at pre-tagge anmeldelser og derved opnå bedre indsigt i din forretning, skal du også inkludere de tags, du vil anvende til individuelle anmeldelser.
  2. Hvis du indsamler bruger- og produktanmeldelser i den samme invitation, skal du både inkludere SKU'er for alle de produkter, din kunde har købt, og inkludere de nævnte felter under punkt 1.

Hvordan beskyttes kundedata i et Business Generated Link?

I Business Generated Links krypteres alle <payload>-dataene med krypteringsalgoritmen 256-bit AES for at forhindre lækage af persondata, der sendes over internettet. 256-bit-krypteringen er godkendt af NSA og anvendes af den amerikanske regering til at sende data sikkert over internettet.

Er du klar til at bruge Business Generated Links? Vi har lavet denne vejledning for udviklere.