Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Business Generated Links Følg

Hvad er Business Generated Links?

Business Generated Links (invitationslinks) er primært designet til virksomheder, der vægter databeskyttelse højt, og som ønsker at invitere deres kunder til at skrive en serviceanmeldelse og en valgfri produktanmeldelse. Sundhedsorganisationer, finansvirksomheder og andre virksomheder, der ikke har tilladelse til at dele deres kunders persondata med tredjeparter, bruger ofte denne metode til at invitere deres kunder.

Når du indsamler anmeldelser via et Business Generated Link, garanterer vi, at dine kunders persondata ikke behandles* eller gemmes på vores servere, før kunden har accepteret Trustpilots vilkår og betingelser.

*Databehandling: Indsamling og håndtering af data til forskellige formål, deriblandt godkendelse, sortering, sammenfatning, akkumulering, analyse, rapportering eller klassificering. Trustpilot behandler ikke persondata på nogen af disse måder uden kundens accept af vores vilkår og betingelser samt persondatapolitik.

Hvordan virker et Business Generated Link?

Hvis du indsamler anmeldelser via Business Generated Links, skal du generere et unikt link pr. ordre på din egen server og derefter sende det til kunden, eksempelvis via e-mail.

Når en kunde klikker på linket, videresendes personen til anmeldelsesformularen på dk.trustpilot.com. Umiddelbart før kunden skriver sin anmeldelse, vedhæftes persondataene til formularen på kundens webbrowser. Kundens e-mailadresse krypteres, og persondataene, hverken behandles eller opbevares på dette tidspunkt.

Når kunden accepterer Trustpilots vilkår og betingelser og derefter sender sin anmeldelse, behandles og gemmes dennes data på vores server (se nedenstående diagram).

Hvordan ser et Business Generated Link ud?

Eksempel: https://www.trustpilot.com/evaluate-bgl/<domain>?p=<payload>

I ovenstående eksempel udskiftes <domain> med din virksomheds websiteadresse, og <payload> inkluderer en krypteret version af din kundes navn, e-mailadresse, referencenummer samt valgfrie servicetags og produktnumre (SKU'er).

Hér er en kort beskrivelse af, hvordan du formatterer dine data, når du indsamler anmeldelser på Trustpilot via Business Generated Links:

1. Hvis du kun indsamler serviceanmeldelser, er følgende felter påkrævede: kundens navn, e-mailadresse og referencenummer. Hvis du vælger at pre-tagge anmeldelser og derved opnå bedre indsigt i din forretning, skal du også inkludere de tags, du vil anvende til individuelle anmeldelser.
  2. Hvis du indsamler service- og produktanmeldelser i den samme invitation, skal du både inkludere SKU'er for alle de produkter, din kunde har købt, og inkludere de nævnte felter under punkt 1.

Hvordan beskyttes kundedata i et Business Generated Link?

I Business Generated Links krypteres alle <payload>-dataene med krypteringsalgoritmen 256-bit AES for at forhindre lækage af persondata, der sendes over internettet. 256-bit-krypteringen er godkendt af NSA og anvendes af den amerikanske regering til at sende data sikkert over internettet.

Er du klar til at bruge Business Generated Links? Vi har lavet denne vejledning for udviklere.