Trustpilot Analytics: Mine konkurrenter

Denne funktion er en del af Insights-tilkøbet.

Denne funktion er inkluderet i pakkerne Premium, Advanced og Enterprise.

Min konkurrentside giver dig mulighed for at se, hvordan du sammenligner med dine direkte konkurrenter. Vælg op til 5 virksomheder og oplev hvordan du udfører på tværs af anmeldelses emner, tendenser og følelser.

Du kan finde denne side i Trustpilot Business ved at gå til Analytics > Marked > Mine konkurrenter.

Du kan vælge op til 5 virksomheder i din branche for at sammenligne din præstation med på Trustpilot. Når du har tilføjet dine valgte konkurrenter, vil du være i stand til at sammenligne din præstation baseret på Topic sentiment af konkurrent, Gennemsnitlig vurdering og Samlet anmeldelser.

Alle funktioner på siden Mine konkurrenter viser en visning fra de seneste 6 måneder.

Administrér konkurrenter

Du kan vælge op til 5 virksomheder, som du kan sammenligne din performance med. Hver forretningsbruger kan oprette deres egen brugerdefinerede konkurrenter side. Her er hvordan man kan tilføje eller fjerne konkurrenter:

1. I Trustpilot Businessskal du gå til din Mine konkurrenter side.
  2. Klik på Administrér konkurrenter øverst til højre.
  3. Indtast navnet på konkurrenten i søgefeltet.
    • Brug +-ikonet i øverste højre hjørne af søgeresultaterne for at tilføje en konkurrent.
    • Brug x-ikonet i øverste højre hjørne af søgeresultaterne for at slette en konkurrent.
  4. Klik på Gem for at bekræfte dine valg.

Oversigt

Oversigten viser alle de konkurrenter, du har tilføjet, samt deres TrustScore, anmeldelser og fordeling af stjerner. Hvis du holder markøren over bjælkerne under "Fordeling af stjerner", kan du se, hvor mange anmeldelser dine konkurrenter har fået med de forskellige stjernebedømmelser. Klik på en konkurrent for at få adgang til omfattende virksomhedsoplysninger. Udforsk deres samlede ydelsesmålinger, herunder Gennemsnitlig anmeldelse Rating og Total Reviewsog filtrer til at fokusere på specifikke emner.

Sentiment pr. emne efter konkurrent

Denne funktion er inkluderet i pakkerne Advanced og Enterprise.

Her finder du en række boblediagrammer, der viser, hvordan du og dine konkurrenter klarer jer inden for dine 8 mest populære emner. Overskydning over hvert emne giver dig mulighed for at se en oversigt over følelser score, positive anmeldelser og negative anmeldelser dine konkurrenter har for det valgte emne i den aktuelle periode.

Administrér emner

Vælg op til 8 emner til sammenligningen ved at:

1. Gå til dinMine konkurrenter side.
  2. Klik på Flere emner i højre hjørne under Sentiment pr. emne efter konkurrent.
  3. Markér feltet ud for de emner, du vil føje til sammenligningen.
  4. Klik på Gem for at bekræfte dine valg.

Downloader og deler data

Download data

Du kan downloade dataene fra graferne ved at:

1. Gå til dinMine konkurrenter side.
  2. Klik på de tre prikker i højre hjørne under Sentiment pr. emne efter konkurrent.
  3. Vælg, om du vil downloade dine data som Billede (PNG) eller Data (CSV), under Download.

Del data

Du kan også dele data via e-mail med andre brugere på din virksomhedskonto ved at:

1. Gå til dinMine konkurrenter side.
  2. Klik på de tre prikker i højre hjørne under Sentiment pr. emne efter konkurrent.
  3. Klik på E-mail under Del.
  4. Vælg et tema og derefter op til 5 modtagere.
  5. Klik på Send.

Konkurrent præstation

Denne funktion er inkluderet i pakkerne Advanced og Enterprise.

Dette diagram giver dig mulighed for at se dine konkurrenters gennemsnitlige anmeldelse rating og samlede anmeldelser, som du kan skifte imellem via en rullemenu. Du vil også kunne se denne dataændring over tid.

Gennemsnitlig bedømmelse

Vi viser en linje graf, der sporer den gennemsnitlige gennemgang rating af dine konkurrenter. Hvis du holder markøren over dataene, kan du se alle dine konkurrenters TrustScore for hver måned.

Samlet antal anmeldelser

Vi viser en linje graf, der sporer antallet af anmeldelser alle dine udvalgte konkurrenter modtaget. Ved at holde markøren over dataene kan du se antallet af anmeldelser, hver konkurrent har modtaget i løbet af hver måned.